Ksenija & Boris: Poročilo s prvih skupnih počitnic

Vir: Nova
29. 7. 2013

Najbolj oblegan in zanimiv medijski par letošnjega leta nedvomno ostajata mednarodno priznani slovenski igralec in režiser Boris Cavazza ter šefinja državnega Protokola RS Ksenija Benedetti. Parček se je pred kratkim vrnil tudi s prvih skupnih počitnic.

O tem, da sta se Boris in Ksenija odpravila na velik kulturni dogodek v srbsko Kikindo, kamor sta bila povabljena kot častna gosta na eno od gledaliških predstav, smo že poročali.

Revija Nova pa danes razkriva tudi ekskluzivne fotografije para, ki je v srbskem mestecu Kikinda preživel prve skupne počitnice. Izvedeli smo, da je parček užival ne samo v kulturno in mediteransko obarvanem večeru, ampak tudi v lepotah ter dobrotah kraja ter bil videti res srečen in poln življenjske energije.

Med ljubitelji kulture sta delovala nadvse sproščeno in nič kaj sramežljivo (po videnih fotografijah: objem čez rame, objem čez pas) – čisto drugače kot na naših medijskih dogodkih. Izvedeli smo še, da se je Ksenija po obisku Kikinde za nekaj dni odpravila v njej ljube Brkine, kjer obožuje sprehode po neokrnjeni naravi.

Več izveste v novi številki revije Nova, v kateri boste našli še več fotografij s prvih skupnih počitnic.

Priporočamo