Ksenija in Boris sta par poletja 2013

Vir: Lea
11. 9. 2013

Vidna medijska obraza – igralec in režiser Boris Cavazza ter šefinja Protokola RS Ksenija Benedetti – sta presrečna, odkar je njuna ljubezen v prvih spomladanskih dneh iz prijateljstva prerasla v ljubezen. Umirjen par je slovenska medijska javnost v trenutku sprejela z velikanskim odobravanjem.

Skrita ljubezen med šarmantnim igralcem in lepotico na visokem državnem položaju je bila kar nekaj časa skrita pred javnostjo. Vse dokler se par v spomladanskih dneh ni pojavil v skednju Škrabčeve domačije, kjer je bil slovenski igralec gost pisateljice in novinarke Vesne Milek, ki je skozi pogovorno nit večera ob predstavitvi ene izmed najbolj branih knjig v minulem letu – romana Cavazza, ki je v trenutku postal vidna knjižna uspešnica zadnjih let – razkrila kar nekaj zanimivosti iz njegovega zasebnega življenja.

Boris je bil po pričevanju poslovnih virov na predstavitvi romana zelo dobre volje in je tudi tam uradno nekaterim izbranim novinarjem, poslovnežem ter preostalim ožjim obiskovalcem domačije brez zadržkov razkril, da se med njim in Benedettijevo že nekaj časa plete nekaj lepega. No, tudi s posnetih fotografij se je dalo razbrati, da govorice o novem medijskem paru niso iz trte izvite, ampak da oba v novem življenjskem obdobju žarita od sreče.

Nerazdružljivo poletje

V pestrem in pasje vročem poletju je par svojo zvezo še dodatno utrdil. Na letošnjem odprtju 61. Festivala Ljubljana sta se Ksenija in Boris skrbno skrivala pred fotografskimi bliskavicami in se izogibala novinarjem, čeprav sta v javnosti brez večjih kritik na različnih slovenskih forumih in spletnih straneh požela val navdušenja, saj oba spadata v ugledne kroge ter veljata za velika ljubitelja kulture.

Nato so v uredništvo revija Nova prejeli res lepe slike od Narodnega gledališča v Kikindi, kjer sta bila par Benedetti&Cavazza, vsaj po videnem foto materialu sodeč, sproščena, in sicer na prvih uradnih skupnih počitnicah. Glede na prebrani članek v reviji Nova je bil sicer obisk Kikinde krajši oddih, saj sta tako Boris kot Ksenija tja odpotovala na povabilo koprske prijateljice, direktorice Gledališča Koper Katje Pegan, ki jo je gledališče iz Kikinde angažiralo za njihovo zadnjo premiero v gledališki sezoni.

V primerjavi s fotomaterialom z začetka njunih skupnih trenutkov, kjer sta delovala zelo resno in premišljeno, so slike iz Kikinde pokazale njuna prava obraza in tisto vidno življenjsko srečo, o kateri se je toliko brez tehtno oprijemljivih dokazov govorilo že lep čas.

Skupaj tudi v Španiji in Istri

Veliko je bilo ugibanj in govoric, kje vse je letošnji poletni oddih preživel medijski par Cavazza&Benedetti. Tako smo lahko iz ljubljanskih gledaliških krogov v septembrskih dneh izvedeli, da sta si Boris in Ksenija nekaj dni privoščila v Brkinih, teden dni pa sta kot turista raziskovala Španijo, natančneje Barcelono, kjer je Ksenija v objemu svoje ljubezni tudi proslavila svoj avgustovski rojstni dan. O svoji ljubezni javno še vedno nista spregovorila, je pa z njunega potepanja po španski Barceloni Ksenija Benedetti nedavno na družabnem omrežju objavila njuno prvo skupno fotografijo.

Par skupne popotniške dni nadaljuje še v septembrskih dneh. Pred kratkim sta bila v Istri, kjer je nastala tudi njuna zadnja, še čisto sveža, skupna fotografija. Njuno ljubezen pozdravljajo tudi njuni številni znanci in prijatelji, med drugim jima je na družabnem omrežju vse dobro z besedami 'Lepo naj vama gre!' zaželela tudi Miša Molk. Nedvomno najbolj priljubljeni par tega poletja ima veliko podpornikov, pa tudi sama neizmerno uživata v družbi drug drugega – očitno oba zelo rada potujeta in sta izredno velika ljubitelja in poznavalca umetnosti.

Priporočamo