Ksenija in Boris ujeta v Ljubljani!

Vir: Story
4. 10. 2013

Opazna medijska obraza in velika ljubitelja kulture, šefinja državnega protokola RS Ksenija Benedetti in njena ljubezen, igralec Boris Cavazza, po videnem svežem jesenskem fotografskem materialu iz prestolnice najraje sproščeno uživata drug ob drugem.

Ob številnih obveznostih, ki ju ima par na svojih odgovornih področjih, tako kulturnem kot državnem, Ksenija in Boris svoj prosti čas najraje preživljata skupaj ter se ob kakšnem napitku sproščeno pogovarjata o prihodnosti.

Naše fotografsko oko je pred dnevi nepričakovano v samem središču Ljubljane, natančneje v eni izmed osrednjih ulic, ki vodijo do Prešernovega spomenika, v svoj objektiv ujelo medijsko privlačen parček, tokrat zelo 'resno' razpoložen.

Opazili smo, da sta si Ksenija in Boris vzela čas zase ter se umirjeno in sproščeno sprehodila skozi ulico. Za trenutek sta tudi postala ob stojnicah in si na enem izmed uličnih odrov z zanimanjem ogledala plesno-baletno predstavo. Par je sprehod skozi eno izmed osrednjih ljubljanskih ulic končal v manjšem gostinskem lokalu.

Ob zelo resnem klepetu sta si privoščila vsak svoj pomarančni sok. Seveda si ne upamo ugibati, o čem sta kramljala, a kot smo slišali od enega izmed kulturnih virov, bi nadvse rada, tako Ksenija kot Boris, svoje ljubezensko razmerje držala stran od medijev.

To pa bo zelo težko, saj ju je slovenska javnost zelo lepo sprejela in označila za enega resnih in pravih medijskih parov na naši razgibani slovenski medijski sceni.

Več o njuni ljubezenski zgodbi lahko preberete v članku Ksenija in Boris sta par poletja 2013.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 41/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 41/2013

Story Story 41/2013, od 02. 10. 2013