Ksenija Benedetti & Boris Cavazza: Zaljubljeno po mestu

Ksenija Benedetti & Boris Cavazza: Zaljubljeno po mestu (foto: arhiv Lea) arhiv Lea
Vir: Lea
23. 4. 2017

Šefinja državnega protokola RS Ksenija Benedetti in njen mož Boris Cavazza veljata za medijski par 's težo', saj sta vsak na svojem področju delavna in se zaradi medijske pozornosti le stežka skrijeta pred javnostjo.

Naše sokolje novinarsko oko je parček pred dnevi ujelo v svoj objektiv le korak od Kongresnega trga v Ljubljani med sproščenim sprehajanjem po mestu. Ksenija in njen Boris sta bila videti kot mlada zaljubljenca in njun izraz na obrazu je opisoval zakonsko srečo.

Prav lepo je bilo videti, da je Ksenija svojega moža Borisa ponosno prijela pod roko ter se sproščeno sprehajala v sončnem vremenu po Stari Ljubljani. Opazili smo, da je Benedettijeva ob sebi imela tudi mini modno torbico, v kateri se najverjetneje skrival njen telefon, s katerim ujame skupne življenjske trenutke.

"Moja fotografija oz. sporočilo je in ni povezano s spomini. Ko moje oko ujame nekaj lepega, želim to ohraniti v telefonu. Zgodi se povsod, doma v Ljubljani, doma v Kopru, v vsakdanjem življenju, tudi na potovanjih – službenih in zasebnih. Ni nobenega reda. Je samo hipni utrinek, v stilu poglej, kako je to lepo, zanimivo, zgovorno," nam je pred časom razkrila Ksenija svojo neustavljivo strast do fotografiranja.