Ksenija Benedetti je bila v tako prikupni družbi, na vso moč se je zabavala, čeprav je šlo za drugačno priložnost

Ksenija daje pomembno plat humorju, česar ji v zakonu z igralcem Borisom Cavazzo zagotovo ne manjka. (foto: Goran Antley) Goran Antley
13. 10. 2021

Nekdanja šefinja protokola Republike Slovenije, zdaj pa predavateljica, ki svoje bogato znanje in izkušnje predaja naprej, nikoli ni skrivala tega, da je svojemu delu zelo predana.

Ksenija Benedetti je zagotovo dama, ki zna ob vsaki priložnosti uživati v tem, kar počne, to pa pokaže tudi svojim oboževalcem na družbenem omrežju. Pred kratkim je tako sodelovala na fotografiranju na temo kodeksa oblačenja, ob tem pa se je očitno zelo zabavala v družbi ostalih udeležencev.

Tako je resnično v zakonu Ksenije Benedetti in Borisa Cavazze, a mnogi si predstavljajo, da je drugače

Marsikdo Ksenijo občuduje prav zaradi tega, kako odlično opravlja svoje delo, ki pa ni niti malo lahko in si vsake toliko časa mora napolniti baterije.

Že pred časom je v intervjuju za revijo Story dejala, da ji pri tem najbolj pomaga druženje z najbližjimi, sprehodi v naravi, branje, gledanje dobrih filmov in obiskovanje gledališč, prisega pa tudi na veliko humorja.

Zagotovo pa si novih moči nabere v družbi soproga Borisa Cavazze, s katerim sta nadvse povezana in si znata vzeti čas zase, ki ga pogosto preživita v naravi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌼 (@ksenijabenedetti)