Ksenija Benedetti je hvaležna za dragocene predloge

ČUSTVEN GOVOR
Benedettijeva je ob zaključnem govoru razkrila ves trud in energijo, ki organizacijsko stoji za tako velikim projektom, kot je Akademija za poslovni protokol. (foto: Foto: Arhiv Ksenije Benedetti) Foto: Arhiv Ksenije Benedetti
Vir: Story
4. 6. 2019

Nekdanja šefinja Protokola RS Ksenija Benedetti, danes odlična predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje, je nadvse zadovoljna s potekom njene Akademije za poslovni protokol, ki je pred dnevi izšolala oz. podelila prve certifikate prvi generaciji.

Akademijo, ki je že v zimskem roku požela val navdušenja, je ustanovila Benedettijeva v sodelovanju s Pedagoško fakulteto Univerze na Primorskem. Slednja deluje na podlagi visokih strokovnih in izobraževalnih standardov, odprtega in temeljitega prenosa znanja in izkušenj ter je v vseh pogledih prva šola na področju poslovnega protokola v Sloveniji. V 50 urah programa, ki ga večinoma izvaja in vodi Ksenija Benedetti, so na šoli gostovali tudi drugi predavatelji in strokovnjaki, kot so Slavko Bobovnik, Elen Batista Štader, dr. Janez Bogataj, Lea Pisani, Sebastian Cavazza, Vlado Sekirnik in Igor Šimac, ki so s svojim znanjem navdušili.

“Obvladovanje poslovnega protokola izraža v poslu profesionalnost, zanesljivost, kredibilnost in kompetentnost, kar so močne konkurenčne prednosti. Šolanje je namenjeno vsem, katerih profesionalno delo vključuje zahtevne oblike poslovnega komuniciranja. Spoštovanje in obvladanje protokolarnih pravil je namreč osebna odličnost človeka in njegova velika moč, ki jo nekateri prepogosto zanemarjajo,” nam pove Ksenija in ekskluzivno za revijo Story razkrije svoj pogled na prvo generacije slušateljev.

“Stari rek pravi, da prve ali prvega ne pozabiš nikoli, pravijo. (smeh) In jaz nikoli ne bom pozabila prve generacije Akademije za poslovni protokol. Med štirimesečnim pridobivanjem znanja in srečevanjem ob četrtkih so se med nami stkale dragocene vezi in podelitev certifikatov je bila z mojega pogleda kar čustvena. Ocene slušateljic in slušateljev so bile odlične, njihovi predlogi za prihodnje generacije pa zelo dragoceni. Do jeseni, ko bo sledil jesenski del nove generacije na akademiji, bom polno zaposlena s predavanji na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem ter drugimi predavanji po Sloveniji, kamor so me povabili. Zaslužen odmor oz. oddih, ko bom nabirala energijo za nove poslovne izzive, si bom privoščila v poletnih mesecih.”

Ena izmed najboljših naložb v prihodnost

Primorka Ksenija Benedetti je v v poslovnih krogih zelo cenjena, saj je s svojim znanjem in nadgradnjo tega dolga leta vrhunsko vodila državni Protokol, kjer ima vsaka zadeva natančna navodila za izpeljavo določenega dogodka. “Šolanje pri gospe Benedetti je ena izmed najboljših naložb v prihodnost. Snov je podana zelo natančno in je podprta s praktičnimi primeri. Gostje - predavatelji so priznani strokovnjaki s svojih področij delovanja. Če si želite znanja iz poslovnega protokola, je Akademija za poslovni protokol gotovo pravi naslov, ker je edinstvena in izjemno koristna za poslovno in tudi zasebno življenje. Ne bo vam žal!,” je razkrila ena od prvih slušateljic akademije, Špela Jerič iz Elesa.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: osebni arhiv

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story10/2019

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 10/2019

Story 10/2019, od 09. 05. 2019