Ksenija Benedetti kot mlado dekle: Izdal jo je nezgrešljiv iskriv nasmeh, tako smo jo prepoznali. Bi jo tudi vi?

“Danes se (navidezno) prijateljstvo šteje s številom všečkov, ki dajejo hipna zadovoljstva.” (foto: Foto: Osebni Arhiv/Protokol) Foto: Osebni Arhiv/Protokol
5. 6. 2020

Ta očarljiva dama je bila nadvse prikupna tudi pri zelo rosnih letih. Nasmeh je ostal enak, pogled nežen, spremenila se je edino barva las.

Njeni lasje so zdaj svetlejši, pričeska pa krajša, a kot rosno mlado dekle je imela temne lase, ki so ji segali do ramen. Nekdanja šefinja protokola, ki je sedaj predavateljica, je sliko objavila na družbenem omrežju.

Očitno je že v mladih letih imela razvit okus za modno estetiko, saj jo na sliki vidimo v jopici rožnate barve, ki ji izjemno lepo pristoji. Mimogrede: očitno je ta barva spet zelo modna, saj smo v njej v zadnjem času opazili že kar nekaj zvezdnic. Ksenija še danes velja za izjemno elegantno damo, ki kot nekdanja vodja protokola zelo dobro ve, kako se je treba urediti za določeno priložnost.

Veliko časa preživi v družbi moža Borisa Cavazze, saj je pred kratkim za Onoplus razkrila, da ne mara spati brez Borisa, saj ga takoj pogreša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌼 (@ksenijabenedetti) on

Priporočamo