Neee, takole je bila videti Ksenija Benedetti, mi je sploh nismo prepoznali

20. 11. 2023
Deli
Neee, takole je bila videti Ksenija Benedetti, mi je sploh nismo prepoznali (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

Nekdanja šefinja protokola Ksenija Benedetti je nedavno pokazala povsem drugačno podobo.

Nekdanja šefinja protokola

ki so nastale v njenih mladih letih in s tem seveda mnoge navduši in tudi nedavno je bilo tako, ko je med pospravljanjem naletela na fotografijo, ki je Kseniji priklicala lepe spomine.
Jure Janković na koncert prišel v družbi svoje lepe žene in mame, takole so se zabavali

"Predali in naključna srečanja 😀," je zapisala ob objavi fotografije, kjer ima dolge blond lase in sončna očala, oblečena pa je v črno in mnogi je morda niti ne bi spoznali, če Ksenija ne bi povedala, da je to ona. Vsekakor je imela nekoč povsem drugačen modni stil in prav gotovo bo mnogim všeč.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌼 (@ksenijabened)

V tem letu je imela Ksenija polne roke dela tudi s svojo novo knjigo Hiša sozvočja, ki je mnogim že zlezla pod kožo, številnih pa se je še posebej dotaknilo poglavje Klet, kjer je opisovala nesrečni padec svojega moža Borisa Cavazze, ko se je med počitnicami v Dolomitih v hotelu grdo poškodoval. "Mnoge ljudi pretrese poglavje Klet, ki govori o Borisovem padcu. Tisto je kar ... Je pa en gospod napisal, da je super knjiga in vse, da res stoji kot celota in da je zanimivo, ampak je rekel: 'Jaz imam tudi rad svojo ženo, zato pa se mi zdi, da je to poglavje o Borisu mogoče malček osladno.' In sem rekla: 'Super, če ne maraš kremšnit, je tudi v redu!' Ker tudi jaz ne maram osladnosti, zelo hitro dobim sladkorno bolezen, tisto psihično. Tega ne maram, ampak nekateri ljudje so bolj na tleh, ampak čustva so, kakršna so," je povedala med gostovanjem v POPkastu povedala Ksenija.

Zakonca sta se pred časom tudi preselila, iz centra mesta sta odšla na obrobje mesta, kjer jima bo prav gotovo tako lepo kot v mestnem središču. "To je pritlična mini hiša z atrijem in mansardo za Aleksa, tako da Boris ne bo plezal po stopnicah. Trenutno je res veliko dela z obrtniki, delavci, je pa lepo! Boris kar sodeluje pri prenovi, čeprav se mu najprej ni ljubilo," je v pogovoru za Jano pred časom povedala Ksenija Benedetti, ki ne skriva, da jo za Borisa po tistem grdem padcu v Italiji še bolj skrbi in da si želi, da bi mu bilo doma kar čim bolj udobno.

Bonus video: Anže Kopitar in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vrhuncih športnikove kariere, o njegovi družini in o tem, kako najraje preživlja svoj prosti čas.