Ksenija Benedetti po desetih letih z Borisom Cavazzo: "Na začetku ni bilo tako."

Ksenija daje pomembno plat humorju, česar ji v zakonu z igralcem Borisom Cavazzo zagotovo ne manjka. (foto: Goran Antley) Goran Antley
16. 8. 2022

Nekdanja vodja protokola Ksenija Benedetti in Boris Cavazza imata za seboj težke mesece, saj se je igralec pozimi na smučanju doživel grdo nezgodo. Zdaj je že veliko bolje, Ksenija pa je po desetih letih ljubezenske pravljice povedala, kako ji je v resnici z Borisom.

"Počutim se varno. Ne znam drugače povedati. To je raslo z leti, kot dve veji, ki ju daš skupaj rasti in se začneta prepletati.

Na začetku ni bilo tako. Glede zaljubljenosti imam itak pomisleke, saj je takrat veliko kemije in si slep za realnost. Fino je, lepo je, v oblakih si.

A to ni dovolj za življenje! Da veš, da je zveza prava, mora kemija, ta zaljubljenost, prenehati, da vidiš, kakšen je odnos v resnici, in da tudi človeka vidiš takega, kot v resnici je.

Prej ga težko vidiš, kakšen je, prej je Superman. Tudi če ti kdo govori o kakšnih njegovih slabih lastnostih, ti tega absolutno ne vidiš. Ampak zdaj sva skupaj že deset let in sva se res že dobro spoznala. "

Vir: Onaplus