Ksenija Benedetti se z jesenjo poslavlja iz Protokola RS

Ksenija Benedetti se z jesenjo poslavlja iz Protokola RS (foto: Helena Kermelj, osebni arhiv, Tina Kosec in Dejan Nikolič) Helena Kermelj, osebni arhiv, Tina Kosec in Dejan Nikolič
10. 4. 2018

"Od 1.oktobra 2018 dalje bom nekdanja šefinja Protokola Republike Slovenije. Izključno moja odločitev je to in verjamem, da najbolj prava."

Tako je Ksenija Benedetti zapisala na svojem Facebook profilu, po tem, ko je sinoči o tej temi govorila v oddaji Studio City na TV Slovenija.

Benedettijeva se poslavlja po 18 letih dela, odhaja pa po tehtnem premisleku in na svojo željo. Od jeseni bo delala na Pedagoški fakulteti v Kopru, kjer bo učila poslovni protokol.

Že pred časom je v pogovoru za revijo Story dejala: "Edina stalnica v življenju so spremembe. Nekatera pravila ostajajo enaka, druga se posodabljajo in prilagajajo času, v katerem živimo. Še pred kratkim je bilo na primer nedopustno, da bi sožalje poslali prek SMS-sporočila, danes je to v primerni obliki že dovoljeno - odvisno je le, kako ta SMS napišeš. 'Moje sožalje' gotovo ni dovolj. Osnova in srž vseh pravil pa ostajata enaka: spoštovanje."

Celoten intervju najdete na tej povezavi:

Priporočamo