Ksenija Benedetti: Tri leta ljubezni

Ksenija in Boris, ki živita razpeta med slovensko Obalo in prestolnico, v teh dneh praznujeta že tretje leto ljubezni. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
1. 4. 2016

Šefinja Protokola RS Ksenija Benedetti in njen srčni izbranec, gledališki in filmski igralec ter režiser Boris Cavazza, imata marec v zadnjih letih zapisan tako v mislih kot srcu.

Čeprav sta se Ksenija in Boris poznala že leta in se srečevala na najrazličnejših družabnih dogodkih, sta pred tremi leti zelo skrivnostno stopila na skupno pot, ko je njun dolgoletni prijateljski odnos prerasel v ljubezen. Oba sta nekaj dni po razkritju zveze spremljala, kako bo Slovenija sprejela novico, a je njuna ljubezen v trenutku osvojila prav vse. Lahko bi rekli, da je bil najlepši letni čas, pomlad, ko se rojevajo nove ljubezni, tudi zanju usoden ter ju povezal v eno.

Benedettijeva in Cavazza svoje zveze ne delita z mediji in tako smo njuno skupno pot skozi leta spremljali le v kratkih novicah, ki so prišle v javnost prek njunih dolgoletnih gledaliških in družinskih prijateljev ali pa medijskih objav na Facebooku. Par povezuje kar nekaj stvari. Oba ljubita potovanja, rada se spremenita v turista in raziskujeta kotičke mest, uživata v obiskih kulturnih prireditev, kjer ima gledališče prvo mesto. Tako Boris kot Ksenija imata kar veliko službenih obveznosti, zato prosti čas najraje izkoristita za obiske v naravi in dolge sprehode ob morju. Ksenija pa zelo rada tudi fotografira.

Ksenija je tretjo obletnico ljubezni razkrila tudi na svojem profilu na Facebooku: "Uffa, že 3 leta so mimo ... Čas šprinta, včasih bi si želela, da teče bolj v maratonskem stilu ..."

Napisal Alojz Petrovčič
Fotografije Sašo Radej

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story13/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 13/2016

Story 13/2016, od 24. 03. 2016