Ksenija Benedetti v skrbeh zaradi moža Borisa Cavazze

Ksenija Benedetti v skrbeh zaradi moža Borisa Cavazze (foto: Stane Jerko) Stane Jerko
Vir: Nova
19. 11. 2018

Nekdanja prva dama Protokola RS, danes svetovalka in ugledna predavateljica za poslovno komuniciranje Ksenija Benedetti, se je v prvih novembrskih dneh zelo ustrašila za svojega moža, gledališkega in igralskega velikana Borisa Cavazzo.

Izvedeli smo, da je Borisa, ki bo v februarju prihodnje leto dopolnil 80 let, obšla močna slabost in so ga morali nujno prepeljati v bolnišnico. Od gledaliških prijateljev znanega igralca smo izvedeli, da naj bi šlo za zelo resno zdravstveno težavo igralca, ki so jo uspešno rešili v bolnišnici v Ljubljani. Ksenija je na svojem Facebooku v začetku novembra postavila dvoumno sliko spojenih dveh ploščic s pripisom Tanka linija.

Ksenjina mama Marija Mahne je pod sliko nazorno zapisala: “Naj se zaceli v celoto moči in zdravja,” kar je njena hčerka pozdravila s slikovno oznako srca. Kseniji smo v imenu uredništva sporočili, da želimo slovenskemu igralskemu velikanu Borisu Cavazzi čimprejšnje okrevanje, na katero se je odzvala z zapisom: “Hvala, Alojz. Vse bo še dobro.”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografiji: Stane Jerko, osebni arhiv

Priporočamo