Ksenija in Boris sreče ne skrivata več

Vir: Nova
17. 10. 2013

Zaljubljeni medijski par, šefinja državnega protokola RS Ksenija Benedetti in igralec Boris Cavazza, do zdaj nista želela še javno obelodaniti svoje zveze, a sta pred kratkim na družabnem omrežju le potrdila, da sta v razmerju.

Ksenija je namreč precej aktivna na omrežju Facebook, in da je končno ovrgla vse namige in sumničenja o ljubezenski zvezi, je pred kratkim prva na svojem profilu označila, da je 'v razmerju', dan zatem pa je enako storil še Boris.

Sicer pa zaljubljenca ves prosti čas preživljata skupaj. Pred dnevi sta se odpravila na Goriško, kjer je v prijetni okolici pod organizacijo Kulturno umetniškega društva Negovan Nemec potekala predstavitev najbolj branega romana v zadnjih letih 'Cavazza', ki ga je napisala odlična novinarka in pisateljica Vesna Milek.

Opazili smo, da so se dogodka, ki ga je popestril tudi odličen godalni kvartet, udeležili številni znani obrazi, med katerimi sta življenjski zgodbi slovenskega igralca z veseljem prisluhnila postavna manekenka Iryna Osypenko Nemec in njen mož Matjaž Nemec.

Ni kaj, slovenski igralec je res nekaj posebnega, saj se tudi življenjski roman Cavazza, poln trpljenja in neizmerne sreče, prodaja s svetlobno hitrostjo.

Priporočamo