Ksenija je spakirala kovčke in šla ...

Ksenija se je na božič vselila v veliki šov Parovi.  (foto: printscreen youtube) printscreen youtube
27. 12. 2016

Vsi ljubitelji resničnostnih šovov se verjetno še kako dobro spominjate svetlolase Ksenije Kranjec, ki je v lanski sezoni Big Brotherja poskrbela za prvo vročo noč pod odejami. Za božič, pa se je svetlolaska ponovno podala pred kamere. 

Tokrat pred kamere resničnostnega šova Parovi, ki slovi po svojih 'vročih' trenutkih.

Nova sezona enega izmed bolj priljubljenih resničnostnih šovov na Balkanu se je na Happy TV namreč začela minulo nedeljo, našo svetlolaso starleto pa so sotekmovalcev in gledalcem predstavili kot menedžerko ene od diskotek na Dunaju. 

Kot je o sebi povedala Ksenija le trenutke pred vselitvijo, je novega resničnostnega šova ni čisto nič strah, za ponovno izkušnjo pred kamerami pa se je odločila zaradi povabila tamkajšnje televizijske mreže. 

In kljub temu, da smo se je iz lanske sezone spomnili predvsem po vročih trenutkih pod odejo, je zdaj povedala, da se posteljnim strastem ne bi več predala. Na vprašanje novinarke, ali jo doma čaka partner je odgovorila z 'ne',  še vedno pa pušča odprto možnost, da se v šovu zaljubi. 

Na vroče trenutke pa bo, kot se zdi, potrebno še malce počakati, saj je Ksenija med druščino iz različnih držav Balkana nekoliko bolj tiha, kot smo je navajeni, kar so opazili tudi tuji mediji.