Ksenija Kranjec (Big Brother): V Ljubljano po boljše življenje

Ksenija Kranjec (Big Brother): V Ljubljano  po boljše  življenje (foto: Osebni arhiv, Goran Antley, Primož Predalič, N. Divja) Osebni arhiv, Goran Antley, Primož Predalič, N. Divja
Vir: Nova
25. 5. 2015

Ksenija Kranjec je svojo priložnost v medijskem svetu po zapustitvi hiše Big Brother dobro izkoristila. A svetlolasa Korošica nima dovolj. Kot pravi, so njene ambicije iz dneva v dan večje, kot nam je sporočila, pa se je življenja v Slovenj Gradcu naveličala, saj si zdaj želi boljšo prihodnost ustvariti v prestolnici.

Čeprav je v eni izmed preteklih številk Nove Ksenija že priznala, da se želi preseliti, je njene načrte glede novega življenja v Celju tokrat presenetil njen nekdanji sotekmovalec Žiga. "Celje mi je izredno pri srcu, vendar sem z našim Žigcem zdaj prišla na idejo, da se raje preselim v Ljubljano in začasno zaživim pri njemu in njegovih starših," pojasnjuje Ksenija, ki se je kot nove 'cimre' veselijo tudi Žigovi starši.

"Vsekakor ni še nič stoodstotno, saj se glede vsega še dogovarjamo, sicer pa je videti vse zelo obetavno," še dodaja svetlolaska, ki meni, da bi si v tem času lahko v miru poiskala samostojno stanovanje. In čeprav je usoda njene nastanitve še pod vprašanjem, pa je živahna 23-letnica je v lokalu, kjer je delala, že dala odpoved, zato je odločitev o spremembi življenja pravzaprav dokončna.

"Odpoved sem dala, ker je bila plača že tako zelo nizka in res mislim, da je čas, da se premaknem s te mrtve točke," pojasnjuje Ksenija, ki meni, da si lahko najde kaj boljšega od dela v lokalu, ki je po njenem mnenju eden najslabših v okolici. "Prav tako lokal, kjer sem delala dlje časa, počasi zapira svoja vrata," še dodaja Ksenija, ki se je že aktivno posvetila iskanju svoje nove zaposlitve, ki pa jo bo, po njenih besedah, izbrala zelo skrbno in preudarno.

"Nerada menjam delovno okolje, zato želim, da izbrano delo opravljam kar se da dolgo," pojasnjuje Ksenija, ki obenem dodaja, da ponudbe in priložnosti za novo zaposlitev že kapljajo. "Prav lahko se zgodi, da naju z Žigom v prihajajočih tednih ujamete na istem delovnem mestu," nam je nagajivo namignila Ksenija in nato dodala, da je Žiga po prihodu iz hiše Big Brother novo službo našel v enem izmed lokalov v prestolnici, kar je tudi njej vlilo upanje, da bi kaj podobnega lahko našla tudi sama.

Čeprav je Ksenija v Slovenj Gradcu svoje domovanje delila z očetom, priznala pa nam je tudi, da je na svojo mladostno mamo Andrejo in sestri izredno navezana, jo družina pri novi odločitvi podpira. "Starši mi seveda želijo le najboljše, zato so me v moji odločitvi podprli. Tudi sami vedo, da je zame boljša odskočna deska v Ljubljani, kot da ostajam tu. Bodo pa zato toliko slajši obiski Slovenj Gradca in družine," še dodaja.