Ksenija Kranjec po odhodu s Kmetije: "Če bi osvojila 50.000 evrov, bi vsi rekli, da bom nase vrgla še več plastike."

1. 10. 2018

Ksenija Kranjec je morala kot prva zapustiti resničnostni šov Kmetija. Po odhodu iz šova je znova aktivna na družbenih omrežjih, kjer je vsem jasno povedala, kaj si misli o komentarjih na svoj račun.

Za Ksenijo Kranjec resničnostni šov Kmetija ni bil prvi takšen šov, v preteklosti smo jo že lahko videli v Big Brotherju, kjer je podobno kot na Kmetiji, ostala zgolj kratek čas.

Po prvem tednu se je poslovila in zapustila Kmetijo, zdaj pa je na družbenih omrežjih že povedala svojim sledilcem in prijateljem, kaj si misli o vseh tistih, ki jo ves čas kritizirajo in ji mečejo polena pod noge.

"Ves čas se pritožujete, ker sem ves čas v novicah, no saj to ste si sami krivi. Dokler boste vi komentirali rumeni tisk in novice o meni, bodo oni pisali o Kseniji Kranjec. Novička, ki je brana in komentirana, o njej se ves čas piše, piše, piše," jim je sporočila Ksenija.

"Po dolgem času sem šla na Kmetijo, a tudi pred Kmetijo so pisali o meni, da sem šla na Zanzibar, na Zrče in kaj vem kam še, to je vse zato, ker se vžigate, ker se "palite" kot šibice. Zato sem še vedno tukaj in še vedno se piše o meni, vam pa ne paše nič, če imam urejene lase boste rekli, da sem smrdljivka, ker sem zapravila za frizerja," se je jezila na svojem Facebook profilu, kjer je povedala tudi, kaj bi se zgodilo, če bi slučajno zmagala v resničnostnem šovu Kmetija.

"Če bi na Kmetiji pobrala 50.000 evrov, bi mi zagotovo rekli, da sem pobrala denar in da bom dala zdaj še več plastike na sebe," je bila jezna Ksenija.

"Če na Kmetiji ne bi pobrala teh 50.000 evrov bi mi dejali, da sem neumna in da tako ali tako ne bi mogla nikoli zmagati. No, jaz se ne obremenjujem s tem, meni je to smešno, sicer pa kdo ste vi, da bi sploh komentirali, da jaz nisem nič delala na Kmetiji. To ni resničnostni šov, to je psihološki boj ljudje božji. Če nas ne bi bilo, vi ne bi imeli kaj komentirati. Ali sem jaz delala 24 ur na dan in so dali oni posnetke, kjer nisem nič delala ali pa so dali posnetke, kjer sem delala, to je v resnici moja stvar. Vem kdo sem, moja družina to ve, ne rabim se nikomur dokazovati."

V prvem pogovoru po odhodu iz šova, ki ga je imela za 24ur.com je Ksenija povedala, da v dvoboju na Kmetiji ni sodelovala, ker si je želela čim prej domov in v objem svojih domačih, razkrila pa je tudi, da njeni zdravstveni izvidi niso bili najboljši, zato je preprosto morala domov.