Ksenija Kranjec (Big Brother): Spremenila bo svoje življenje

Ksenija Kranjec (Big Brother): Spremenila bo  svoje življenje (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
11. 4. 2017

Če smo leta 2015, ob njenem izhodu iz hiše Big Brother, spoznali dekle, željno medijske pozornosti, je tokrat hišo Parovi prostovoljno zapustila nova oseba. 

Ženska, o kateri balkanski mediji pišejo kot o lepotici iz Slovenije, si namreč ne želi slave, ampak nekaj popolnoma drugega.

"V teh treh mesecih sem spoznala, da ni vredno zapravljati življenja za takšne stvari. Mislim, da mi bo stokrat boljše, da se zdaj odmaknem iz medijskega življenja, da si ustvarim družino, otroka in vse to. Zdi se mi, da sem že prestara za take stvari in da tega res ne potrebujem," nam je le kratek čas po prihodu iz Srbije povedala Ksenija, ki prav zaradi tega posebnih načrtov nima, si pa želi s svojim delom ustvariti lepo prihodnost, rada bi namreč imela svoj modni butik.

"Tega sem se sicer že lotila, ampak imam zdaj premalo časa. Nekaj stvari imam že doma, ampak za realizacijo potrebujem še malo," nam je povedala Ksenija, ki bo svoj butik najprej odprla na spletu.

Ksenijo smo na uredništvu obiskali že večkrat, a kot kaže, nam ponoven izlet proti Koroški ne bi škodil, saj se je svetlolaska le pet dni pred šovom – torej 20. decembra – iz celjskega stanovanja preselila v Velenje. "Tukaj mi je bolje, saj imam bližje družino. Tu imam tudi več kolegov in ugotovila sem, da mi Velenje bolj ustreza. Poleg tega je tudi boljše stanovanje," pojasnjuje svetlolaska, ki družino vedno postavlja na prvo mesto.

Prav zaradi tega se njihovemu pojavljanju v javnosti tudi močno izogiba, pravi, da bo tako tudi ostalo. "Družino in fanta bom vedno skrivala. Zavedati se morate, da eno je moje življenje, ki ga delim na družabnih omrežjih, drugo pa to, kar v resnici živim," je povedala Ksenija in dodala, da je podpore domačih sicer od vsega najbolj vesela.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri