Ksenija Kranjec: “Že eno leto nisem seksala”

Ksenija Kranjec: “Že eno leto nisem seksala” (foto: GORAN ANTLEY) GORAN ANTLEY
Vir: Lady
26. 9. 2018

Letošnja sezona resničnostnega šova Kmetija, ki bo v prihodnjih dneh ugledala luč sveta na televizijskih zaslonih, bo zagotovo pestra. To kaže tudi dogajanje v zakulisju snemanja, ki poteka že nekaj tednov, tako novi kot znani tekmovalci pa so že poskrbeli za solze, prepire, prve strastne trenutke in tudi zvezdniško obnašanje. Tega se je navzela tudi Ksenija Kranjec, ki smo jo lahko spoznali v šovu Big Brother.

Starleta iz Koroške, ki je takratno sezono Velikega brata zaznamovala predvsem s svojimi oblinami in posteljnimi igricami s sotekmovalcem Markom Ubiparipom, se je na kmečko posestvo vselila v skupini znanih tekmovalcev, ki so se s tovrstnimi šovi v preteklosti že srečali. Pred njimi so se na posestvo vselili tudi novi tekmovalci in ni trajalo dolgo, že so med skupinama nastala prva trenja.

“Na navadne smrtnike, če tako rečem drugi skupini tekmovalcev, gledam malo zviška, ker sem že bila v resničnostnih šovih,” je pokomentirala Ksenija. Nekdanja udeleženka Big Brotherja pa ni ostala le pri teh besedah. Svoje mnenje je izrazila tudi pri izbiranju sob. “Nočem biti s tistimi ta novimi v sobi,” je ostala zvesta svojemu zvezdniškemu vedenju, ki jo bo očitno spremljalo tudi pri kmečkih opravilih. Svetlolaska se namreč boji krav.

“Nismo mi krave, da se z živalmi pasemo. Če mi ne pomagate, ne bom šla več iz hiše,” je bila prestrašena in histerična Ksenija, ki je skupaj s svojim psom Snoopyjem tekla po dvorišču, saj se je bala prosto sprehajajoče se krave. “Vse krave je treba zaklati. Zdaj imam pa res najraje na svetu meso,” je bil njen končni sklep, ko jo je krava brcnila v roko. Se je pa tako veliko bolj ogrela za dogajanje ob jezeru, kjer so si osvežitev privoščili nekateri moški tekmovalci. Tam je hitro priskočila na pomoč pri ocenjevanju njihovih mišic. “Kolikor sem jaz tukaj videla fante, imajo vsi take fitnes mišice. Nimajo naravnih mišic, takšnih delavskih, ampak imajo fitnes mišice.” Njeni oceni se je pridružil tudi Joel, ki se ga spomnimo iz lanske sezone šova Bar: “Franko se mi zdi kot depiliran Hasselhoff. Ksenija pa kot Pamela z manjšo dušo. Ni slaba duša, ampak ona ima res veliko dušo,” je pokomentiral in dodal, da bo imel doma težave zaradi izjav: “Žena me bo ubila.”

Ksenija tudi odkrito o seksu

Ko so se dekleta lotila gredic, pa so se seveda pogovarjala o marsičem. Ksenija je želela razložiti, da ni takšna, za kakršno jo imajo: “Sem bolj zaprta. Zame vsi govorijo, koliko hodim ven, da imam moške. Ne dobivam se z njimi, nimam takšnega življenja. Vsi me sprašujejo, kdaj sem nazadnje seksala. Pa jim povem, da pred enim letom, in mi ne verjamejo. Če ne hodim ven, kako pa naj. A naj pobiram tipe na Facebooku in jih domov vozim.?!” Le čas bo pokazal, ali se bo katerega od sotekmovalcev lotila tako pogumno, kot se je Marka v Big Brotherju.

Besedilo: Anja P. Kontrec // Fotografije: Goran Antley, arhiv POP Tv

Priporočamo