Ksenija na prostosti že pozdravila Zajca

Zajcu in njegovem bratu je na poti domov družbo delala Ksenija (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
25. 4. 2015

Včeraj je Big Brother hišo doletelo kup preobratov. Po tem, ko je Ana Marija Mitić v hišo vselila pet novih tekmovalcev, se je od stare druščine moral posloviti Zajc.

Včerajšnje vroče stole sta sicer poleg Zajca zasedla še Nina in Sebastjan, ki pa so mu tekmovalci namenili občutno najmanjše število točk. Zajc se je od hiše poslovil s solzami, izredno vesel pa je bil, ko je v studiu videl svojo družino, saj mu je navdušenje ob tem preprosto vzelo besede.

Nekdanja Big Brother tekmovalka Ksenija pa je le nekaj trenutkov po njegovi izselitvi že objavila fotografije, poleg katerih je zapisala, da je vesela, da je Zajc zunaj in že napovedala skupno druženje z Žigom in Dijano, poleg tega pa ni skrivala niti razočaranja ob dejstvu, da so namesto starih tekmovalcev, ki so po njenem mnenju resnično ustvarjali šov, ustvarjalci oddaje po več tednih v hišo vselili nove obraze. Mnenju se je pridružil tudi nekdanji tekmovalec Žiga, ki je 'zagrozil', da oddaje ne bo več spremljal, če se bo pet novih tekmovalcev resnično vselilo v hišo.

Ksenija je včeraj priznala tudi, da novega stanovalca Mitjo pozna od prej, ter da bo navijala zanj.