Ksenija(Big Brother): "Z Markom sva zaključila!"

Ksenija(Big Brother): "Z Markom sva zaključila!" (foto: Nova press) Nova press
Vir: Nova
27. 4. 2015

Ljubezni med Ksenijo in Markom, ki sta v hiši Big Brother uprizorila seks pred kamerami, je konec. Svetlolaska pa je prve vroče dni že izkoristila za razmišljanja o prihajajočem poletju, saj ima letošnji poletni oddih s prijatelji že skrbno načrtovan. Zdaj spet v samskem stanu!

Kot nam je pojasnila svetlolasa Korošica, sta z Markom nekaj dni preživela tudi v njenem domačem Slovenj Gradcu, prav tako pa naj bi ga predstavila tudi nekaterim prijateljem. Prav omenjeni skupni oddih pa naj bi med mladima zaljubljencema povzročilo prvi razdor, saj je Ksenijo močno zmotila Markova nezrelost.

"Takšnih otrok ne potrebujem," je povedala 23-letnica in dodala, da je imela pred tem o Marku popolnoma drugo predstavo. "Z gotovostjo lahko rečem, da je Marko v resničnosti popolnoma drugačen od Marka iz hiše. Med najinima značajema je 99 odstotkov razlike, prav tako pa je 99 odstotkov razlike tudi med Markom iz Big Brotherja in Markom, ki sem ga spoznala zdaj," je povedala Ksenija, ki je bila nad končnim razpletom vidno razočarana.

"Saj on bi verjetno bil z menoj, ampak jaz ne morem biti s takšnim fantom. Potrebujem urejenega, delovnega, odraslega moškega, ne maminega sinčka," je pojasnila Ksenija in dodala, da bosta z Markom sicer ostala v stikih. "Ostala bova prijatelja, kdaj si bova kaj povedala, ampak kaj več pa ne," je povedala svetlolaska. Ksenija in Marko sta si po Markovem prihodu iz šova nekaj časa pustila ravno zato, saj nam je Ksenija priznala, da se je zavedala, da sta se v hiši Big Brotherja spoznala v 'nerealnih' okoliščinah in da je bilo zmotno pričakovati, da bo njun odnos enak, kot je bil v hiši. Kot nam je povedala Ksenija, bo zdaj uživala v samskih trenutkih, čas pa bo v večini preživela s prijatelji in prijateljicami, ki jo v vsem njenem početju podpirajo. O POLETNIH AVANTURAH Ksenija je že večkrat poudarila, da nima česa skrivati, vključno s svojim videzom.

"Če imam kaj za pokazati, bom," pove Ksenija in v smehu dodaja, da se v njene atribute vse pogosteje obregnejo tudi moški. "Ja, veliko moških mi izraža naklonjenost. Zdaj, po mojem izhodu iz hiše in po razhodu z Markom, pa je tega še več," pove Ksenija, ki si bo letos privoščila poletni oddih v družbi prijateljev in prijateljic. "V načrtu imamo oddih v Španiji in Egiptu. V Španijo nas gre skupaj kar 25, zato mislim, da bo noro," pojasnjuje Ksenija in dodaja, da si bo Egipt privoščila samo v družbi svoje najboljše prijateljice. "Sami greva, da se malce sprostiva. Lepo je včasih nekaj časa nameniti prijateljem samo zato, ker so," še dodaja Ksenija, ki svoja poletja opisuje kot izredno pestra, saj se s prijatelji večkrat spontano odločijo za skok do morja.

"Včasih gremo na kavico in se odločimo, da gremo na morje. V takšnih primerih odtehta hrvaška obala, ki nas potem zadrži za nekaj dni," pove Ksenija in dodaja, da se največkrat odpravijo v Umag, Medulin ali na Pag, kjer si poleg oddiha privoščijo tudi divje zabave na plaži. Kot pove Ksenija, so žuri ob obali zanjo in za njene prijatelje stalnica poletnih vikendov, saj nam je priznala, da se s prijatelji večkrat odpravijo na enega od elektronskih partijev ob morju. In čeprav se poletje še ni zares začelo, si je Ksenija svoj prvi oddih na morju že privoščila. Minuli teden se je s prijatelji odpravila v Koper in dodala, ji je samsko življenje brez obveznosti in sitnosti pisano na kožo. "Za zdaj ne iščem partnerja. Prepustila se bom toku, uživala s prijatelji in se pustila presenetiti," dodaja Ksenija.