Kuharska mojstrica Ana Roš iskreno spregovorila o izjemno hudi preizkušnji, izgubi otroka in o tem, kako se je počutila

Kuharska mojstrica Ana Roš iskreno spregovorila o izjemno hudi preizkušnji, izgubi otroka in o tem, kako se je počutila (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
8. 12. 2021

Marsikdo doživi težko preizkušnjo, ki na številne načine vpliva na življenje.

Naša kuharska mojstrica Ana Roš je uspešna dama, ki ne skriva, da je prestala tudi hude čase. S partnerjem Valterjem sta se razšla, a ostajata v prijateljskih odnosih, saj ju povezujeta dva otroka.

Pred kratkim je za revijo Onaplus iskreno spregovorila o tem, kako hudo življenjsko preizkušnjo je prestala, njena iskrenost pa je občudovanja vredna. Prav tako tudi njena notranja moč.

"Ko sem v devetem mesecu nosečnosti izgubila otroka, sem mislila, da zmorem povsem sama opraviti z vso bolečino, in kot »pametna Slovenka« nisem poiskala pomoči. Prvih šest mesecev je nekako šlo, potem sem se pa neko noč zbudila v napad anksioznosti, hromeče nabijanje srca, tresavico. Šla sem k zdravniku in presodil je, da imam živčni zlom."

Vir: revija Onaplus

Lani je tudi na svojem FB profilu zapisala, da je angelska mamica, in sicer ob 15. oktobru, ki je svetovni dan prezgodaj umrlih otrok, ki so umrli v nosečnosti. "Tudi jaz sem angelska mamica. Dvakrat. Prvič v devetem in drugič v skoraj šestem mesecu nosečnosti. Vedno bodo tu-z mano. Ampak nobena žalost ne premaga mojega oboževanja Svita in Eve Klare. Velike izgube te naučijo prepoznati tvoje največje ljubezni," je poudarila Ana.