Kuharski mojster Bine Volčič poka od ponosa, pokazal je svoj največji zaklad, svoja otroka

14. 1. 2021
Deli
SODNIK BINE VOLČIČ
Bine Volčič sicer ne izvira iz gostinske družine, a se je kuhariji zapisal že kot otrok. Prva knjiga, ki si jo je kupil sam, je bila otroška kuharica in z navdušenjem je začel ustvarjati preproste recepte, za pusta se je obvezno našemil v kuharja … Tako zanj po koncu osnovne šole ni bilo dvoma, kateri poklic naj izbere. Ker pa mu strokovnega znanja pri nas ni bilo dovolj, se je pri 26 letih podal študirat v Pariz. Z izobrazbo klasične francoske kulinarike se je Bine po vrnitvi v Slovenijo podal na pot iskanja nenehno novih kombinacij in mešanja okusov z vsega sveta. (foto: Pop Tv)
Pop Tv

Priljubljeni chef, ki ga dobro poznamo iz kuharskega šova MasterChef, je naredil nekaj, česar pri njemu nismo vajeni.

Bine Volčič velja za osebo, ki svoje privatno življenje ne razkriva javnosti, a zdaj je naredil izjemo - pokazal je namreč svoja otroka, na katera je izjemno ponosen, 9-letno Tajdo in 11-letnega Vaneta.

Po fotografiji sodeč sta oba zelo prisrčna in simpatična, mlajša Tajda pa že očitno počasi stopa po očetovih stopinjah, saj je lansko pomlad Bine objavil video posnetek, na katerem smo z navdušenjem opazovali, kako pripravlja in peče kruh z drožmi.

Sicer pa se je Bine zdaj znašel v podobnem položaju kot drugi gostinci, ki se borijo za preživetje v teh zahtevnih koronačasih. Ima namreč svoj bistro, ki se imenuje Monstera. Pred časom je dejal, da ponujajo vikend pakete, večerjo za 2 do 4 osebe, hrano pa si stranke nato same doma pripravijo po navodilih iz Monstere ali pa si jo pogrejejo.

Upamo, da bo s svojo uspešno kulinarično zgodbo nadaljeval tudi, ko se razmere normalizirajo. Kdo ve, morda se mu v prihodnosti pridruži tudi Tajda?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bine Volcic (@binevolcic)

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem