Kuharski mojster Bine Volčič pokazal, kakšna je njegova spalnica v čudoviti hiši na Goričkem (vaaau!)

4. 6. 2023
Deli
SODNIK BINE VOLČIČ
Bine Volčič sicer ne izvira iz gostinske družine, a se je kuhariji zapisal že kot otrok. Prva knjiga, ki si jo je kupil sam, je bila otroška kuharica in z navdušenjem je začel ustvarjati preproste recepte, za pusta se je obvezno našemil v kuharja … Tako zanj po koncu osnovne šole ni bilo dvoma, kateri poklic naj izbere. Ker pa mu strokovnega znanja pri nas ni bilo dovolj, se je pri 26 letih podal študirat v Pariz. Z izobrazbo klasične francoske kulinarike se je Bine po vrnitvi v Slovenijo podal na pot iskanja nenehno novih kombinacij in mešanja okusov z vsega sveta. (foto: Pop Tv)
Pop Tv

Naš kuharski mojster se je že pred časom preselil na Goričko, natančneje v vas Motovilce, kjer si je ustvaril pravi raj, če sodimo po slikah, ki jih je objavil na Facebooku.

Bine Volčič se je skupaj s svojo družinico podal v novo pustolovščino, ki je tudi zaživela. Gre za kulinarični turizem, saj je odprl Volčičevo hišo, kjer ponujajo odlične jedi in seveda tudi zanimiva doživetja.

Preberite še: Jana Morelj o voditelju Ediju Pucerju zdaj povedala tisto, kar se je že nekaj časa vedelo, a je zdaj tudi javno

"Po enem letu, odkar smo se preselili v 'zeleni mir' Goričkega, vas lahko končno povabim, da skupaj skuhamo prijetno doživetje - midva s Katarino mu rečeva kar '4x4', saj štirje udeleženci pod mojo taktirko v štirih urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov (vsak pripelje še tri svoje 'najdražje')," je javnosti že pred časom sporočil prek svojega Facebook profila.

No, zdaj pa je pokazal še malce več - in sicer del notranjosti očitno prečudovitega doma, ki ga je ustvaril. Gre za zanimiv detajl iz spalnice, v kateri kraljuje velika postelja, zraven pa je mogoče videti še zanimivo nočno omarico. V opisu je zapisal kleno prekmursko besedo: "Indašnji vajb..." Besedo indašnji bi lahko v tem kontekstu morda prevedli kot staromodni (inda pomeni nekoč). Jasno je, da v svojem domu nadvse uživa!

Pokazal pa je tudi, kako je videti zunanjost hiše, v kateri že verjetno sprejemajo prve goste, ki so se odločili za obisk tega raja na zemlji. Gre za prostoren in lep objekt., del pa je očitno tudi odprt - kar je kot nalašč za z vrhunsko kulinariko začinjene poletne večere, se vam ne zdi?

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.