La Toya in Artur Štern: Spet sta parček!

Vir: Lea
8. 6. 2011

Po tem vikendu je jasno: pornesa in doktor znanosti, ki je v zadnjem letu večkrat diplomiral iz škandalov, sta spet parček! Po več mesecih sta se spet našla in kot na začetku sta zaljubljena do ušes. Le da se tokrat ne prepirata. Toliko.

La Toya je že od tega petka na Vrabčah, od koder je pregnala Arturjevo četrto ženo Dorotejo. V petek, preden je La Toya prišla na Kešpička party, je šla še na make up. In to ne sama! S seboj je pripeljala ... koga drugega kot Arturja, v zagovor pa je rekla: ‘’Še Arturja sem pobrala v Ajdovščini, ko sem šla od frizerke. Kar tam je bil ...’’

A zgodba še zdaleč ni le taka. Artur si je namreč spet zaželel vročekrvne La Toye in jo poklical. Ta mu je povedala, kje je, on pa si je takoj uredil prevoz in se pripeljal do svoje žene številka tri.

Za njima je vroča noč!

V petek sta bila tako na Kešpička partyju, ki je bil pod Dolgim mostom v Ljubljani, spet zaljubljena do ušes, Artur pa je ves pijan od ljubezni (in heinekena) razlagal, da je La Toyo sprejel takšno, kot je, in da jo popolnoma podpira pri vseh njenih projektih.

Po koncu zabave sta odšla še na sprehod po Stari Ljubljani, a ker se tam ni dogajalo nič veseljaškega, jo je Artur ‘zapeljal’ še do lokala Franci na balanci v ljubljanski Šiški. Tam sta ostala skoraj do konca delovnega časa, La Toya je med drugim delala družbo tamkajšnjemu didžeju. Spat pa sta seveda odšla kar k Arturju domov na Vrabče.

‘’Za nama je vroča noč,’’ se je pohvalila La Toya naslednji dan pisateljici svoje biografije Marjanci Scheicher, ko so se dobili pred Supernovo v Ljubljani, da nadaljujejo žurerski pohod.