La Toya in Marjanca Scheicher: Knjiga nastaja na terenu!

Vir: Nova
1. 3. 2011

Pornesa si je za silvestrovo oblekla rdeče spodnje perilo, na katerem je bila narisana formula, in si rekla: »To leto bo moje! Hitra bom kot formula!« Kmalu po tem je poklicala pisateljico Marjanco Scheicher in dala ponudbo za knjigo. In Marjanca je zagrabila!

La Toyi ni bilo treba dolgo premišljevati, komu bo zaupala vse svoje podatke, saj sta se z Marjanco ujeli že prvič, ko sta se videli. Poleg tega je pisateljica postala v zadnjem letu sinonim za knjižne uspešnice, saj sta se biografija Damjana Murka in erotični roman o slovenski estradi prodala v več tisoč izvodih, kar je za Slovenijo ogromen dosežek. In zakaj se je La Toya odločila, da si tudi ona želi lastne knjige?

»To je super, da bodo ljudje lahko spoznali, kakšen človek sem v resnici. Do zdaj je vsak govoril nekaj svojega in me opravljal, le redko kdo pa me je vprašal direktno. Srečna sem, ker sem dobila super novinarko, ki me je bila pripravljena poslušati. Niso vse take. Nikogar ne spustim k sebi; tisti, ki ga izberem, pa mora biti nekaj posebnega. Vsakemu že ne bi razlagala vseh podrobnosti. Za knjigo sem potrebovala nekoga, ki me ima rad, Marjanca pa tudi zagotovo ne bi poslušala vsakega po uro ali več na dan.«