La Toya in Marjanca Scheicher: Pripravljata modno revijo

Vir: Nova
24. 5. 2011

Če ste mislili, da bosta Marjanca in La Toya izdali pornesino biografijo, potem pa poniknili, ste se pošteno zmotili. Seksi blondinki namreč nadaljujeta svoj pohod – in to dobesedno!

3. junija Marjanca organizira Kešpička party v Hard Core klubu, kjer bosta imeli z La Toyo modno revijo erotične trgovine iz Italije. In kot manekenki bosta nastopili kar sami!

Očitno je La Toya izkoristila biografijo, ki jo je napisala znana pisateljica Marjanca Scheicher, bolj kot vsi drugi slovenski estradniki. Blondinka se je namreč povezala z Italijanom Robertom Antonellijem iz italjanskega Tržiča, ki je lastnik trgovin Lola`s. Sicer so to trgovine z erotičnimi stvarmi, a od preostalih, ki so že na slovenskem trgu, se po La Toyinih besedah razlikujejo predvsem po tem, da ponujajo tako erotične kot tudi elegantne obleke in čevlje.

»Če mi te obleke ne bi bile všeč, jih ne bi predstavljala,« pravi La Toya, ki si jo je lastnik zamislil kot obraz za Slovenijo. Za začetek jih bo prodajala kar na svoji internetni strani, La Toya pa je še navdušena: »V Sloveniji je take obleke skoraj nemogoče dobiti, saj je ponudba Lola`s res raznolika – od erotično-sadističnih, burleske korzetov do dolgih večernih oblek.«