La Toya in Marjanca Scheicher: Razvajeni v nulo!

Vir: Lea
14. 7. 2011

Prijateljstvo med najbolj priljubljeno porneso in najlepšo pisateljico se je še okrepilo! Razlog pa ni kakšna huda in težka preizkušnja, ampak razvajanje, v katerem uživata kar skupaj. Številni so namreč ugotovili, da sta La Toya in Marjanca hud tandem, mimo katerega gre le redkokdo z zatisnjenimi oči ...

Čeprav so se številni na začetku čudili, kako sta lahko pornozvednica in intelektualka tako povezani, pa je to le še en dokaz več, da se nasprotja privlačijo.

Številni so bili prepričani, da se bosta blondinki prej ali slej skregali – če ne prej, pa ob izdaji Latoyine knjige. Do zdaj so namreč le redki zvezdniki in pisatelji njihovih biografij ostali v dobrih odnosih, a očitno Marjanca s tem nima problemov, saj imata dober in korekten odnos tudi z Damjanom Murkom.

Jasno je, da je knjiga La Toya samo še povezala Marjanco in La Toyo in njun naslednji korak je bil, da je Marjanca organizirala erotično zabavo Kešpička, na kateri sta blondinki nastopili skupaj v vlogi manekenk za italijansko trgovino Lola`s. “Za to modno revijo nisva dobili nič denarja, nama je pa lastnik Roberto v zameno podaril mnogo dragih oblek in čevljev,” je razkrila La Toya.

Sanjsko

Da sta blondinki skupaj nepremagljivi, pa je ugotovila tudi sestra naše vrhunske atletinje Jolande Batagelj, Polona Pavzin, ki je lastnica podjetij Extension hair Lady in Mark & Eva, v družinski lasti pa imajo tudi nekatere trgovine z obutvijo. Polona je obema uredila najdaljše lasne podaljške. La Toya je tako še bolj opazna, Marjanci, ki je bila že prej videti mlajša, kot je v resnici, pa dodajajo številne nove vzdevke, povezane s 60 centimetrov dolgimi lasmi. Zdaj je princeska, zlatolaska ...

Sicer pa je bila to že prej, saj je znano, da je razvajena kot le redka 28-letnica. Ne le da ima svoj avto, v uporabo je za nekaj časa dobila celo črnega Renaultovega kabrioleta winda, že pred leti se je osamosvojila in odselila od staršev, po novem pa niti centa ne zapravi za čevlje, ki jih dobi v Pavzinovi trgovini Paprika, niti za frizure, za katere poskrbita Polona in Niki iz salona Stars.