La Toya in Marjanca Scheicher: Sodelovali sta z vedeževalko

Marjanca Scheicher in La Toya (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
5. 4. 2011

Medtem ko so še pred nekaj dnevi nekateri namigovali, da je La Toya preteklost in da jo bodo nadomestile mlajše punce, pa je po izidu njene biografije jasno: La Toya je še kako v sedlu! In jaha najboljšega konja, ki ga razganja od energije.

Z biografijo, ki jo je napisala Marjanca Scheicher, je opozorila nase – a tokrat v povsem drugi luči. Ne, ni vedno pridna. A tudi razuzdanka prve klase ni v vsakem trenutku …

Promocija biografije La Toya je za vama. Kako sta zadovoljni z odzivom?

Marjanca: Navdušena sem! Odzvali so se vsi slovenski mediji, še posebej pa sem vesela, da so prišli moji sodelavci in medijski prijatelji, kot so Zmago Jelinčič Plemeniti, poslanca Bogdan Barovič in Mirko Györek, Damjan Murko, Gianni Rijavec, Aleš Čepin in Mateja Malnar

La Toya: Nisem si mislila, da bo tako odličen odziv. Ko sem prišla domov, sem od veselja kar vreščala in skakala. Potem sem šla še do prijateljice Roberte in ji kazala knjigo. Bila sem tako srečna, da sem se od sreče kar drla in se nekaj afnala po ulici. »Kaj je s tabo? Si pijana?« me je spraševala. »Ne, ni bilo časa,« sem ji povedala. Dobila sem tako energijo in zagon, da me je razganjalo še nekaj ur!

Je pametno, da sodelujeta dve blondinki?

La Toya: Ja! To je zelo inteligentna poteza, ker se dve blond punci vedno daleč prerineta. Sploh če jima je ime Marjanca in La Toya! (smeh)

Marjanca: Seveda! Rezultati so vidni in za zdaj od ljudi, ki nekaj štejejo v slovenskem prostoru, nisem slišala še nobene kritike. Anonimneži pa so itak razred zase.

La Toya, Marjanci ste po promociji rekli, da je boljša organizatorka kot marsikateri moški. Še vedno tako mislite?

Ja, res je. Kar obstala sem, ko sem zagledala vse medije. Vedela sem, da je pametna punca. Dan pred izidom mi je v enem stavku povedala, kako si je zamislila, da bo potekala promocija. Dosegla je, da sem prvič po vseh menedžerjih nekaj točno in kakovostno naredila v življenju.

Marjanca, kako ste izbrali, kdaj bo predstavitev knjige?

Teden pred promocijo so me klicali z Učil in rekli: »Knjiga izide prihodnji teden. Kdaj naredimo promocijo?« Takoj sem poklicala vedeževalko Karin, ki deli nasvete v reviji Lea, in ta mi je glede na moj rojstni datum svetovala 30. marec – ker sta oba datuma v znamenju številke 1, ki pomeni nove uspešne začetke.

In vi, La Toya, ste se takoj strinjali z datumom?

V bistvu mi je bilo vseeno, kdaj bo. Upala sem le, da bo proti večeru, da bi prišle še moje prijateljice. Tako pa je bila promocija ob 12. uri. Ampak to je moje delo in tudi jaz se moram prilagajati.