La Toya: Menedžerja našla v hipu

Sestanek je kar trajal in trajal.
 (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
23. 5. 2012

Že nekaj ur po izidu revije Nova, v kateri najbolj znana slovenska pornesa La Toya prosi, da jo pokliče kakšen profesionalni menedžer, se ji je prvi že oglasil.  Napisal je, da se je s podobnimi stvarmi že ukvarjal, in dodal svojo telefonsko številko ter se podpisal kot Dare. Kontakt smo takoj posredovali naprej in srečna La Toya nam je zagotovila, da se bo vsekakor sešla z njim.

Pozneje smo ji posredovali še kar nekaj kontaktov, med katerimi je bila tudi gospa, katere poslovna pot, ki jo je priložila kot dokument o kvalifikacijah, se nam je zdela perfektna, na uredništvu pa smo, iskreno povedano, zanjo tudi navijali. A verjetno do sestanka z drugimi kandidati in gospo ne bo niti prišlo, pravi bo verjetno kar prvi – Dare.

Paparac ga je prepoznal

No, in potem, glej ga zlomka, Dareta (še s priimkom Kočevar) identificira naš paparac. Po promociji enega od kozmetičnih podjetij v viški kavarni Sputnik je fotograf med odhajanjem ob Tržaški cesti namreč opazil gospoda, ki mu je bil na moč znan.

Gospod se je sprehajal po pločniku, se vmes nekajkrat pogovarjal po telefonu in paparacu postajal vse bolj znan. In končno se mu je posvetilo, od kod ga pozna. V reviji Lea so o njem pisali, ko je kot izterjevalec pomagal manekenki Karin Škufca, ki ji organizatorji prireditev niso plačali opravljenega dela.

Ker fotografu ni dalo miru, kaj neki postava po pločniku, je pač čakal. Ko se je ob Daretu ustavil bel avto, je fotograf videl samo dolgo blond grivo, zato je toliko bolj nestrpno čakal, kdo se bo prikazal. In bil navdušen: najprej so iz avta pogledali velikanski joški, nato pa še La Toya.

»Najprej se je opravičevala, verjetno za zamudo, potem pa sta se rokovala in sedla v kafič. Tam sta se pomenkovala in pomenkovala ... Koliko časa sta ostala tam, ne vem, saj sem prej odšel, sta pa zagotovo imela sestanek, saj niti malo ni kazalo, da bi bilo med njima karkoli intimnega,« je povedal paparac.

Oba zadovoljna

Seveda smo akterja zgodbe takoj poklicali in povprašali, ali je sestanek uspel.

Dare Kočevar:

»La Toyo sem do najinega srečanja poznal le bežno, ko pa sem se z njo dobil, sem ugotovil, da je prav prijetna punca, ki ve, zakaj živi. Iskreno mi je tudi povedala, da se je iz medijev za nekaj časa umaknila, ker jo peče stara zgodba z Arturjem, in bo zdaj obrnila nov list v življenju. To je to, resno bova začela delati in mislim, da naju čaka kar precej posla.«

La Toya:

»Dare se mi zdi pošten in urejen možakar, ki takoj zbudi zaupanje. Name je naredil tako dober vtis, da se z drugimi kandidati nisem niti dobila. Po vseh slabih izkušnjah, ki sem jih imela z različnimi neprofesionalci in prevaranti, srčno upam, da sem končno našla menedžerja, kot si ga zaslužim.«