La Toya: "Počutim se ponižano in izkoriščano!"

"Najbolj slavna pornesa sem, z mamo pa delajo, kot da sem nihče," je razočarana La Toya. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Lea
11. 1. 2013

Čeprav je od erotičnega sejma v Celju minilo že nekaj tednov, najbolj znana slovenska pornesa La Toya nesrečne izkušnje z njim še ni prebolela, saj jo nanj med drugim vsakodnevno opominjajo bolečine.

"Vse dni sem bila od jutra do večera na nogah v zelo visokih petah, naredili so se mi tako veliki žulji, da jih sploh ne morem pozdraviti," nam pove za začetek.

Oogorčeno nadaljuje: "Ampak to bi prebolela, saj če delam, svoj posel opravim stoodstotno, boli me dejstvo, da me je Zavod 69 tako grdo izkoristil. Najbolj znana sem, vsi obiskovalci so hodili za menoj in se želeli fotografirati z mano, Murko, Modic & company pa so se trudili le za Santano Blu, Urško Čepin – da o slednji sploh ne govorim, namenili so ji dva lamborghinija po 250.000 evrov, pa jih je še odpikala v zadnjem trenutku. Ampak jaz jim nosim denar, film Gremo mi po svojo bodo ljudje gledali predvsem zaradi mene, kjerkoli se da, delam reklamo ..."

In za piko na i je hladni tuš La Toya doživela še ob plačilu. "Ko sem prišla k Damjanu Murku v hotelsko sobo, da mi plača, mi je naštel 500 evrov, potem pa je rekel, da je to vse, kar mi lahko da, češ da mu je denarja zmanjkalo. In takrat sem se zavedala, kako je vse skupaj grozno. Zdaj, ko sem slavna, sem na sejmu zaslužila manj, kot sem pred leti, ko sem tam delala kot še popolnoma neznana ... za zjokati!" je La Toya iskreno užaloščena zaključila svojo pripoved.