La Toya: Vlaga v ne premičnine!

La Toya (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
11. 10. 2011

Največja slovenska pornozvezda je očitno prišla k pameti! Do zdaj je denar zapravljala le za nakit, oblačila in čevlje, vse seveda vrtoglavih cen in obvezno priznanih oblikovalcev, po novem pa se je odločila, da denar vlaga v stvari, ki ji bodo prav prišle še čez leta ...

Njen prvi korak je bil, da je na hiši, ki je sicer še v lasti njene babice Zlate, naredila pročelje. »V Sloveniji nimam nobenega sorodnika, ki bi podedoval njeno hišo, pa tudi nona mi je že večkrat omenila, da bo ta hiša v Volčah pri Tolminu po njeni smrti moja. To je tudi napisala v oporoki,« pravi La Toya, ki bo tako čez nekaj let postala lastnica sredinske hiše v trojčku.

»Ker vem, da bo ta hiša ostala meni, sem se odločila, da jo čim prej uredim. Kaj pa jaz vem, v kakšni finančni situaciji bom, ko bom stara 50 let, in ali bom takrat sploh sposobna kaj vlagati v hišo! Zdaj sem mlada, zdaj delam in posledično sem zaradi tega finančno preskrbljena.« Kljub temu pa se je njena nona dogovorila z delavci, da bo La Toya ta finančni zalogaj odplačevala po obrokih.