Lačni Franz z Ladjo norcev v Ortu!

14. 2. 2016

Lačni Franz napoveduje predpremierno predstavitev nove izdaje na klubskih nastopih po Sloveniji!

"Mi nismo pogreta župa!", je novi moto skupine Lačni Franz, ki bo na koncertih premierno predstavila novi album z naslovom "Ladja norcev" in vse svoje legendarne hite.

Na sceno se z novo izdajo, ki je planirana za marec 2016, pred tem v februarju pa še naslovni single, video, vrača legendarna in že kultna novovalovska rock, hard rock ali kot so jih tudi poimenovali kritiki - hard inide - zasedba Lačni Franz z Zoranom Predinom na čelu.

Po preteklih mini turnejah po Srbiji, Hrvaški in BIH, bo z svojimi letošnjimi nastopi začela po Sloveniji. "Klubski koncerti so najboljši način, da osvojimo novo publiko in pomirimo stare fane", je ob priložnosti napovedi koncertov po Sloveniji spregovoril Zoran Predin ter misel dopolnil:"Na koncertih bomo pesmi iz novega albuma prepletli vsem znanimi komadi iz starih časov v novi zvočni sliki in na tak način dokazali, da je rock lahko še vedno istočasno angažiran, udaren in zabaven."

Vidimo se torej še pred uradnim izzidom albuma "Ladja norcev" na nekaj klubskih koncertih za ogrevanje, med katerimi gre gotovo omeniti nastop v Orto baru, ki bo 25. februarja. Poleg večnih hitov, kot so npr. Praslovan, Čakaj me, Naj ti poljub nariše ustnice, Ne mi dihat za ovratnik, Na svoji strani, Zarjavele trobente, Zadnja večerja, Zdravljica se bo predstavil tudi program z nove izdaje.

Zoran Predin in fantje odločno pristavijo: "Lahko vam pogledamo naravnost v oči in povemo, da z našega koncerta ni še nihče odšel razočaran. Prej obratno, ker mi res nismo pogreta župa!"

Novi LAČNI FRANZ je še vedno angažiran, glasen in brezkompromisen, marsikdo bo zavoljo svežine in energije zasedbe ter zvoka prijetno pozitivno presenečen.

Zoran Predin pa je z nekaterimi komadi medtem še vedno tudi na uradnih srbskih, hrvaških in tamkajšnjih lestvicah. Agencija Rock Vibe pa je v bodoče nova booking in management agencija za Lačni Franz in ostale projekte Zorana Predina.

Lačni Franz

Značke: Lačni Franz

Priporočamo