Ladies night s filmom Milo za drago (Simple favor)

Ladies night s filmom Milo za drago (Simple favor) (foto: Sandi Fišer) Sandi Fišer
17. 9. 2018

čeraj so na svoj račun prišle ljubiteljice trilerjev in dobile težko pričakovan odgovor na vprašanje »Kam je izginila pogrešana Emily?«

Eleganten triler Milo za drago (Simple favor), poln preobratov in izdaj, skrivnosti in razodetij, ljubezni in zvestobe, umora in maščevanja z Blake Lively in Anno Kendrick v glavni vlogi je bila odlična izbira za obisk kina. V mariborskem Cineplexxu je za dobro vzdušje na septembrskem Ladies nightu skrbela moderatorka Mihaela Margan.

Prost večer si je vzela tudi plesalka Gordana Grandošek Whiddon, ki je prišla s prijateljico, znano fotografinjo, Natalijo Jelušič Babič. V Kranju so se ženskega večera udeležile tudi slovenske blogerke in vlogerke; mami blogerka Maja Murič in mlada vlogerka Lana Novak Šimenc sta si film ogledali s prijateljico, mlada Tia Petek pa v družbi svoje mame. Tina Guček je prijeten večer v kinu preživela s svojim možem. V družni prijateljic sta prišli še Nina Uršič in manekenka Katarina Jurkovič. Za dobro vzdušje je poskrbela moderatorka Azra Selimanovič. Obiskovalke so se razveselile svežega izvoda revije Lady, srečna nagrajenka pa je prejela filmsko nagrado. Za sladkanje med filmom so tokrat poskrbeli bomboni M&M's.

Milo za drago (Simple favor) v vseh Cineplexx kinih od 13. septembra!

Milo za drago je zgodba o mami blogerki Stephanie (Anna Kendrick), ki se odloči, da bo odkrila resnico o izginotju njene najboljše prijateljice Emily (Blake Lively). Stephanie se pri iskanju pridruži Emilyin mož, Sean (Henry Golding). Zgodba temelji na knjižni uspešnici pisateljice Darcey Bell iz leta 2017.

Priporočamo