Lado Bizovičar je fotr, Denis Avdič pa bo to že drugič!

Lado Bizovičar je fotr, Denis Avdič pa bo to že drugič! (foto: Luka Brataševec) Luka Brataševec
Vir: Nova
10. 9. 2018

Kar dva slovenska televizijska voditelja si bosta leto 2018 zapomnila po svojevrstni družinski sreči.

Tako Lado Bizovičar kot Denis Avdić bosta opravičila očetovski naziv. Lado se je že pred dobrim tednom dni razveselil otroškega joka hčerke, Denis pa je svojim poslušalcem pred nekaj dnevi veselo novico zaupal kar prek radijskih valov.

Lado se je s svojo izbranko Anelo Šabanagić že razveselil prihoda dojenčice. Kot smo izvedeli, ga je presenetil klic med snemanjem in obveznostmi na Pop TV, ki jih je imel za novo oddajo Slovenija ima talent. Lado o družinski sreči ne daje izjav, smo pa izvedeli več verzij imena njegove prvorojenke. Bojda je zviti televizijec povedal različna imena tudi svojim bližnjim prijateljem, vse le z namenom, da bi videl, kdo bo novico izdal medijem. Tako so naokoli že zaokrožila imena Ana, Mirsada in Katarina. Najmanj verjetno se nam zdi ravno zadnje, saj je tako ime Ladovi nekdanji – Katarini Čas.

Veliko novico o dojenčku pa je razkril tudi radijec Denis Avdić. Kar med jutranjim programom je s poslušalci delil veselo novico, da se bo družinica povečala. Njegova Ana je drugič noseča. Denis je s sinčkom Timom razkril, da se bodo novega člana razveselili decembra, ko Božiček nosi darila. V radijskem programu pa je poslušalcem tudi zaupal, da sta z Ano prestala težko preizkušnjo, saj sta eno nosečnost morala prekiniti.

"Čakali smo tako dolgo zaradi tega, ker je bila slaba izkušnja prej, ko ni bilo vse v redu in se je moralo prekiniti. Včeraj pa je bilo potrjeno in zdaj nam je en tak kamen padel dol," je ves ganjen povedal Denis. Njegov prvorojenec Tim se že veseli prihoda dojenčka, za katerega pa je že izbral ime Doni. Tim je idejo dobil pri risanki Ninja želve, kjer je enemu od junakov ime Donatello. Na vprašanje, ali bi imel sestrico, pa je dejal, da raje bratca.

"Da bova oba fantka, da se bova igrala in delila igrače," je še povedal Denisov 5-letni sin.

Besedilo: M. K. // Fotografiji: Luka Brataševec, Darja Štravs Tisu