Lado Bizovičar in Katarina Čas: Je res konec zveze?

Parček si v javnosti 
nikoli ni izkazoval 
pretirane nežnosti, 
to sta očitno hranila 
za med štiri zidove. (foto: Goran Antley, Sašo Radej, osebni arhiv) Goran Antley, Sašo Radej, osebni arhiv
Vir: Nova
30. 5. 2016

Glede na to, da se vse bolj naglas šušlja o tem, da zvezdniški parček ni več skupaj, se je Nova seveda pognala v jedro zadeve.

Katarina je odšla v Cannes sama, družila se je s predstavniki filmskega sveta.

Spomnimo se, da je ljubezen med televizijskim voditeljem in igralko vzklila že pred osmimi leti, o njunem zasebnem življenju pa nikoli nismo izvedeli kaj dosti, saj sta ga skrbno skrivala pred očmi javnosti. Včasih še preveč! Lado je namreč strah in trepet vsakega fotografa, ki se znajde na javni prireditvi, saj je zelo odločen, da ju v paru s Katarino ne bodo ulovili in slikali. Prav tako nam nista nikoli odgovorila na vprašanja, ko so se razširile govorice, da je ona v veselem pričakovanju.

PRELOMNICA

Vmes, med njuno osemletno zvezo, se je parček razšel, in to kar za leto dni. Nam seveda ta novica ni ostala skrita, na sceni se je namreč pojavil nov parček: Katarina Čas in Aljoša Bagola. Vendar so zvezde želele drugače: Aljoša se je ustalil pri drugi plavolasi igralki Ivi Kranjc, Katarino pa je Lado spet zmamil v svoj objem. Zdaj pa: paparac je nedavno celo ujel Lada, ko prevzema zlikane srajce od neke druge plavolaske. Je to znak, da mu nihče več ne gospodinji? Tudi Katarina je bila zadnje čase velikokrat opažena v ljubljanski Rožni dolini: vemo, da je tam prebivala v svojem stanovanju, preden sta se z Ladom vselila v gnezdece v Kosezah, natančneje v stanovanje v znanih ljubljanskih terasastih blokih. Čeprav je od povsod slišati, kako sta ustvarjena drug za drugega, je morda le razlika v značajih tako velika, da sta se spet odločila za prekinitev.

Katarina je prejšnji teden obiskala svetovno znani filmski festival v Cannesu, kjer je predstavila svoj novi film Prehod, a Lada ni bilo zraven. Sicer pa to tudi ni nič novega, naša zvezdnica je namreč vajena potovati sama, saj se intenzivno posveča svoji karieri, Lado pa je pri tem nikoli ni omejeval – prej obratno: tudi njen zadnji obisk Amerike se je zgodil brez njega. Seveda smo za izjavi priklicali oba: Lado nas je hitro, kot zna le on, odpravil, saj so se mu naša vprašanja zdela bizarna: "Saj dobro veste, da vam ne bom ničesar povedal," je dejal, medtem ko se mu je Katarina le pridružila v molku. Kakorkoli, zagotovo se bo kmalu pokazalo, če ne prej, ko bo nekdo izmed njiju pokazal svojo novo ljubezen – ali pa bomo nenadoma izvedeli za skrivno poroko na Karibskem otočju!

Le čas bo pokazal, kaj se bo na tem področju razpletlo, Nova pa bo seveda prva zraven, ko bo treba preveriti novice.

PREMIERA FILMA

  • Katarina je takole pozirala fotografom v Kinu Bežigrad, kjer se je odvila projekcija filma The rift, v katerem igra glavno vlogo. Lado ni bil prisoten, so ga pa gostje opazili pozneje, med sproščenim druženjem.

■ Maja Muhič

Priporočamo