Lado Bizovičar: Katarino zamenjal z modno blogerko?!

Na nedavni premieri 
sta z Anelo ves čas 
tičala skupaj, 
a kljub temu
fotografom nista 
pozirala, s čimer 
so imeli težave 
že pri zvezi s 
Katarino Čas. (foto: Primož Predalič, Sašo Radej, Goran Antley) Primož Predalič, Sašo Radej, Goran Antley
Vir: Nova
14. 11. 2016

Vse glasnejše so govorice, da naj bi bil žirant oddaje Slovenija ima talent Lado Bizovičar v vezi z nekdanjim supermodelom Slovenije in blogerko Anelo Šabanagić, poznano pod imenom Streetchatella.

Lada in Anelo smo namreč skupaj opazili že ob dveh priložnostih, kjer nista skrivala naklonjenosti drug drugemu. Skupaj sta namreč prišla na nedavno gledališko premiero predstave Matilda počak'! v Špas teater v Mengeš in na neko elektronsko zabavo, ki sta se je prav tako udeležila skupaj. Govoric nam sicer še ni uspelo ovreči ali potrditi, čeprav je več očividcev potrdilo, da sta delovala več kot zgolj dobra prijatelja. Lada smo poskušali priklicati in smo ga ujeli ravno medtem, ko je dajal k počitku otroke, najverjetneje svoje nečake, saj je znano, da je zelo skrben stric. V svojem stilu, kratko in odrezavo, pa se je pogovor z njim tudi zelo hitro zaključil. Takoj ko smo mu povedali, zakaj ga kličemo, je namreč dejal, da nima časa, da se zdaj ukvarja z otroki, in prekinil pogovor. Za izjavo smo poskušali priklicati tudi lepo Anelo, ki od lanskega poletja sicer živi v Münchnu in je kot modna blogerka in model na sploh zelo leteča in neprestano potuje, a je tudi njen telefon zvonil v prazno in se na klice ni odzvala.

Kakor koli, 25-letna Anela je zelo podobna Ladovi nekdanji punci, eni najbolj uspešnih slovenskih igralk, Katarini Čas (nedavno je tako kot Lado praznovala 40 pomladi), ki pa svojo kariero uspešno gradi v tujini, tudi čez lužo. Vsekakor pa morebitnemu parčku želimo veliko lepih trenutkov in skupne sreče.

MIMA