Lado Bizovičar na snemanju šova Slovenija ima talent vzel v roke telefon, nato pa je sledilo tole in o tem se govori že dneve

7. 6. 2023
Deli

Voditelj Lado Bizovičar ne skriva, da se rad šali tudi na svoj račun in tako je bilo tudi med snemanji oddaje Slovenija ima talent.

Priljubljeni slovenski voditelj Lado Bizovičar je v svetu zabave znan po svojem izjemnem smislu za humor in sposobnosti, da pričara nasmeh na obraze mnogih gledalcev. Med snemanjem priljubljenega šova Slovenija ima talent pa je Lado pokazal, da se tudi med odmori rad zabava po svoje.

Kot član žirije šova Slovenija ima talent ima Lado Bizovičar ključno vlogo pri ocenjevanju nastopajočih in sprejemanju pomembnih odločitev glede nadaljnjega poteka tekmovanja. Kljub resnosti naloge pa Lado izkoristi odmore med snemanjem, da se sprosti in se zabava na svoj unikaten način.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lado Bizovičar (@ladobizovicar)

Medtem ko večina ljudi med odmori preverja svoje telefone, Lado raje izkoristi ta čas za ustvarjanje smešnih obraznih grimas. Z njegovim telefonom v roki se na obrazu pojavi nagajiv nasmeh, ko se pripravlja na smešno grimaso, ki bo nasmejala njegove sodelavce in morda tudi tekmovalce. Njegova ustvarjalnost pri ustvarjanju smešnih obraznih izrazov je izjemna, kar kaže na njegov neustavljiv smisel za humor.

Te zabavne grimase Lada Bizovičarja so postale prava atrakcija med odmori snemanja. Sodelavci in ostali člani žirije se veselijo trenutka, ko bo Lado spet izvlekel svoj telefon in prikazal novo smešno grimaso. Te zabavne trenutke med odmori Lado izkoristi za popestritev vzdušja na snemanju, saj se zaveda, da je smeh pomemben del zabavnega šova.

Čas med odmori na snemanju šova Slovenija ima talent za Lada zares hitro mine, saj se prepušča svoji ustvarjalnosti in uživa v zabavi na svoj unikaten način. Te zabavne trenutke med odmori si Lado vzame kot priložnost za sprostitev in osvežitev, da se lahko nato ponovno osredotoči na ocenjevanje nastopajočih ter opravlja svoje naloge kot član žirije z veliko predanostjo in strokovnostjo.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.