Lado Bizovičar naredil nekaj nepričakovanega in zelo presenetil, odkrito je spregovoril o svojih hčerkicah!

Lado Bizovičar naredil nekaj nepričakovanega in zelo presenetil, odkrito je spregovoril o svojih hčerkicah! (foto: Goran Antley) Goran Antley
7. 10. 2021

Velja za osebo, ki skrbno varuje svojo zasebnost in družinice v javnosti ne izpostavlja.

Lado Bizovičar je med žiranti priljubljenega šova Slovenija ima talent nekako še najbolj skrivnosten, ko gre za njegovo zasebnost, saj slovi po tem, da o nekaterih stvareh pač v javnosti ne govori - in do tega ima vso pravico.

Tako lepo stanovanje ima Ula Furlan, veliko beline, lesa in zelenja, čudovito je!

Njegova partnerka Anela Šabalagić občasno na svojem Instagram profilu deli kak prizor iz njunega vsakdanjika, a otrok ne izpostavlja. Njuni hčerkici tako odraščata daleč stran od pozornosti javnosti. Anela je nazadnje objavila sliko, na kateri je vidno, kakšen voziček uporablja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Zato je bil marsikdo presenečen nad besedami, ki jih je v šovu izrekel Lado po tem, ko si je ogledal nastop mlade, komaj 13-letne Tine Pezdirec, ki je žirijo navdušila z  Disneyjevo pesmijo Once Upon a December iz risanega filma Anastastia.

"Jaz bom, kjer želiš, samo da tole poslušam. Moram povedati, da sem v zadnjih letih postal velik strokovnjak za pesmi raznih princesk, ker imam doma cimre, ki imajo to rade, zelo rade. Ti si edina princeska, ki jo poznam v živo in s tabo se bom še hvalil doma. Bravo." In ne dvomimo - doma se je zagotovo pohvalil pred svojimi puncami.

Priporočamo