Lado Bizovičar o svoji hčerki in očetovstvu povedal pravo resnico

Lado Bizovičar o svoji hčerki in očetovstvu povedal pravo resnico (foto: Goran Antley) Goran Antley
21. 12. 2018

Televizijski voditelj Lado Bizovičar je nedavno postal očka, zdaj pa je z vsemi delil svoje občutke, kako je biti oče.

Lado Bizovičar je nedavno gostoval v dobrodelnem maratonu Radia 1, kjer ga je voditelj Denis Avdić najprej zbodel, ker ni verjel, da bo Lado ob tako zgodnji uri prišel v radijski studio. "Ko sem videl na programu napisano, da ti prihajaš v studio, sem si rekel, da te ne bo, ne ob tej uri," je v smehu dejal Denis, saj je znano, da Lado ni jutranji tip človeka.

A tudi za Lada so se časi malo spremenili, saj je zdaj, ko je postal očka male princeske tudi on nekoliko spremenil svoj urnik. "Ne vem kdaj sem bil nazadneje ob tej uri pokonc? Enkrat sem bil takole zgodaj pokonc, ker sem hotel en porod gledati, drugače pa ne vstajam ob tej uri," se je šalil Lado.

Lado je bil "fotr" še preden je zares postal "fotr", saj je s svojo predstavo Fotr obšel celo Slovenijo. A zdaj vidi, da je vloga na odru eno, vloga v resničnem življenju pa nekaj povsem drugega. "Bojan Emeršič mi je rekel po premieri Fotra v tisti svoji lepi štajerščini "ti boš delal denar iz tega, mi pa to živimo"," je sprva dejal Lado in se nato začel smejati, ko mu je Denis rekel, da otroci človeka obogatijo. "Glej stari mislim, da ti zdele ne veš kaj govoriš, ti si že predolgo pokonc. Ti si že preveč prijazen."

Lado je pred meseci dobil hčerko, Denis pa je 10 dni nazaj še drugič postal očka in če bi Denis z veseljem postal še tretjič očka, se zdi, da Lado nad to mislijo ni tako zelo navdušen. "Ne vem, če poznam kakšnega moškega, ki bi 10 dni po rojstvu svojega otroka razmišljal o naslednjem," je v smehu dejal Lado.

Seveda pa ni šlo mimo Bosne, Denis prihaja iz Bosne, bosanske korenine pa ima tudi Ladova srčna izbranka Anela Šabanagić. Denisa pa je predvsem zanimalo ali bo Ladova mala princeska morda govorila oba jezika ali zgolj slovenščino. "Imam občutek, da bo govorila samo en jezik in to ne bo slovenščina," je smehu dejal Lado in imel pri tem v mislih številne obiske Aneline družine, ki obožuje njuno malo princesko. "Ta rodbina (op. av. družina) prihaja, prihaja, prihaja. A to ima tudi dobre plati, saj ne izgubljam več teže, ker mi ves čas nekaj nosijo in ves čas jem. Moram ti povedati, da mislim, da so bili ti moji Slovenčki ene trikrat na obisku, drugače pa imamo bolj to linijo ja, samo je zares super," se je šalil Lado. "Super mi je, naučil sem se celo plesati na mizah."

Kot vse kaže je Ladovo življenje zdaj še bolj pestro in vsekakor se še kako zabava.