Lado Bizovičar podira lastne rekorde

Vir: Nova
26. 11. 2013

Priljubljeni igralec in voditelj Lado Bizovičar te dni hodi naokoli nasmejan do ušes in tisti, ki ga zelo dobro poznajo, pravijo, da je ves čas vesel, saj je trenutno v svojem najboljšem obdobju.

Razlog za veselje je njegov uspeh s predstavo Špas teatra Slovenska muska od A do Ž, ki bo ta vikend doživela že 180. ponovitev.

"Če radi poslušate slovensko glasbo, vam bo ta predstava všeč, če slovenske glasbe ne marate, vam bo ta predstava izredno všeč," ponosno pove Lado, ki bo 30. novembra v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma spet nastopil v polni zasedbi, na odru se mu bo namreč pridružilo več kot 80 glasbenikov.

"Poleg pianista Gašperja Konca in harmonikarja Mihe Debevca bodo z nami na odru še 50-članski simfonični orkester Glasbene šole Celje, zbor AVE, trubači Balkan boys, beatboxer Žiga in drugi," je z nasmeškom povedal Lado, ki pa očitno podira lastne rekorde.

Predstava v Cankarjevem domu je bila namreč že 14 dni prej razprodana, zato so že razpisali dodatni termin, in sicer 1. februarja 2014. Ni kaj, kapo dol, Lado!

Priporočamo