Lado Bizovičar pokazal, kakšen bi bil kot legendarni Rifle

Lado Bizovičar pokazal, kakšen bi bil kot legendarni Rifle (foto: Goran Antley) Goran Antley
19. 11. 2019

Vsestransko nadarjeni umetnik Lado Bizovičar, ki je pred dnevi skupaj z Miho Zupanom navdušil v dobrodelni predstavi za gluhe in slušeče Ali se slišimo, na družbenih omrežjih še kako preseneča.

Tokrat je v okviru zgodbe Lade praznuje 365 uporabil izjemno priljubljeno aplikacijo, ki te postara za nekaj let, zraven pa je pripisal: "Ko bom velik bom Rifle!" Pod fotografijo so se v hipu vsuli različni komentarji, mnogi pa se dejali, da gre za 'hudo šarmantnega' gospoda, ki med drugim še kako spominja na igralca Janeza Hočevarja, ki je poznan pod imenom Rifle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Dan stavka: “Ko bom velik bom Rifle!”” #faceapp #ladopraznuje365 #cakalnica #čakalnica #janezhočevarrifle #rifle #tojelado

A post shared by Lado Bizovičar (@ladobizovicar) on

Sicer pa to ni edina Bizovičarjeva objava, ki je navdušila. Komik, igralec, imitator in pevec se je domislil še ene prijazne geste. Kot je zapisal ob svetovnem dnevu prijaznosti, "podaj nekomu rokó ... ali rolo skret papirja, če to bolj potrebuje!" Če vam bo torej na toaleti kdo podal 'skret papir' vedite, da obstaja velika verjetnost, da je na drugi strani mojster potegavščin.