Lado Bizovičar prvič ujet z vozičkom

Lado Bizovičar prvič ujet z vozičkom (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
Vir: Lady
17. 10. 2018

Pa nam je uspelo, kar ni še nikomur do zdaj. 

Čeprav sta Lado Bizovičar in njegova partnerica Anela Šabanagić skrbno in do zadnjega čuvala skrivnost, da bosta postala starša, in nam novopečene mamice nikjer ni uspelo ujeti s trebuščkom, pa je našemu fotografu tokrat prvemu uspelo v objektiv ujeti ponosnega očka male princeske, ki je med sprehodom sladko spala v svojem vozičku.

Igralec Lado Bizovičar, ki je trenutno najbolj izpostavljen kot žirant šova Slovenija ima talent, je novico o prihajajočem naraščaju skrbno čuval tudi po tem, ko smo ga junija poklicali in vprašali, ali se veseli očetovske vloge v jeseni. Namreč, kot prvi medij smo takrat razkrili novico o Anelini nosečnosti, saj ju je bralka oba z Ladom opazila v družbi prijateljev med 'kofetkanjem' ob koseškem bajerju, v bližini katerega tudi živita.

Ker je Anela pred nosečnostjo uspešno krmarila v manekenskih vodah, je bil izbočen trebušček pod ohlapno črno oblekico po besedah bralke zelo opazen. Lada smo seveda takoj poklicali in informacijo želeli preveriti iz prve roke, vendar nas je kaj hitro zavrnil z odgovorom, da o zasebnosti ne želi govoriti in da se mu mudi na vajo. Lado v intervjujih nikoli ni želel veliko razkriti o zasebnem življenju, zato nas ni presenetilo, da se tega načela drži tudi pri tako intimnih informacijah.

V javnosti se je tako že dalj časa šušljalo, da se znani slovenski par pripravlja na prihod novega družinske člana, a informacije za medije nikoli nista potrdila. Anele pred tem že nekaj časa nismo videli na javnih prireditvah, nazadnje je bilo slavni parček mogoče opaziti na Odprti kuhni na ljubljanski tržnici, kjer je Anela nosila precej ohlapna oblačila, tako da ni ničesar razkrila.

Konec avgusta je bila skrivnost razkrita, saj je novopečena starša razveselila deklica, katere ime še do danes ni pricurljalo v javnost. Nas je pa zato toliko bolj razveselila fotografija našega paparaca, ki je v svoj objektiv prvič ujel Lada z vozičkom. Igralec se je z dober mesec dni staro hčerkico odpravil po opravkih na koseško tržnico in očitno se v novi vlogi počuti več kot odlično, saj Anele ni bilo v bližini.

Čeprav je imel čez glavo poveznjeno črno kapuco, je pritegnil pozornost marsikaterega mimoidočega, tudi prijateljice, ki ga je pozdravila in pokukala k najmlajši družinski članici.

Zadnje počitnice v Toskani

Lado in Anela sta si tik pred zdajci privoščila še zadnje počitnice v dvoje, le nekaj tednov pred porodom sta dopust preživela v čarobni Toskani, kjer sta uživala v odlični hrani in čudoviti naravi. To so bile tudi Aneline zadnje fotografije, ki jih je pred rojstvom hčerke delila na svojem Instagramu. Na nobeni fotografiji pa žal ni bilo mogoče uzreti njenega nosečniškega trebuščka, na eni od fotografij leži v viseči mreži, na drugi pa je slikana v hrbet.

Besedilo: A. P. K. // Fotografiji: Aleksandra Saša Prelesnik, Goran Antley

Priporočamo