Lado Bizovičar razkril, kaj v tuš kabinah ostaja za slovenskimi estradniki

Lado Bizovičar (foto: Foto: Luka Bratasevec) Foto: Luka Bratasevec
3. 10. 2019

Televizijski voditelj Lado Bizovičar je povsem brez dlake na jeziku in se zna na šaljiv način pošaliti s številnimi slovenskimi estradniki.

Televizijski voditelj Lado Bizovičar je znan po svojem odličnem humorju in na svojem Instagram profilu rad objavi šaljive objave in se tako šali na račun drugih in sebe.

Nedavno si je spet privoščil številne slovenske zvezdnike. Lado, ki na svojem Instagram profilu vsak dan najde priložnost za praznovanje, je nedavno slavil tudi Svetovni dan kopalnic. Slavil pa je seveda na sebi svojstven način. "Praznujemo s puščanjem izbrane dlake v odtoku tuša," je Lado duhovito zapisal.

Seveda je v svojem stilu objavil "bogato" zbirko dlak znanih Slovenk in Slovencev med njimi pa so bili tako tudi Natalija Bratkovič, Sanja Modrić, Uroš Bitenc, Sašo Stare, Rok Kunaver, Werner in drugi.

Verjetno ne bo Ladu prav nihče ničesar zameril, saj je voditelj znan po tem, da se rad šali na račun drugih, a zna odlično prenašati šale tudi na svoj račun, kar je v preteklosti že večkrat dokazal, ko je vodil številne razvedrilne oddaje na nacionalni televiziji in komercialnih televizijah.

Priporočamo