Lado Bizovičar se je takole odzval na novega žiranta, ki bo stopil v čevlje Branka Čakarmiša, kamere so posnele vse!

16. 5. 2023
Deli
Lado Bizovičar se je takole odzval na novega žiranta, ki bo stopil v čevlje Branka Čakarmiša, kamere so posnele vse! (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Zdaj je že znano, kdo bo postal četrti žirant v šovu Slovenija ima talent in zamenjal Branka Čakarmiša, ki se je po več kot osmih letih poslovil s tega položaja.

Seveda so ostali člani žirije - Lado Bizovičar, Marjetka Vovk in Ana Klašnja - nestrpno čakali, da izvedo, kdo se jim bo pridružil. Kmalu po novici o Brankovem slovesu se je izvedelo, da jim bo družbo delal Andrej Škufca, ki ga slovensko občinstvo pozna že dolgo časa. Je eden od najboljših slovenskih plesalcev, uspešen koreograf, pa tudi sodelovanje v šovih mu ni tuje. Gledalci so ga spremljali v priljubljenem plesnem šovu Zvezde plešejo, v katerem je bil eden od štirih sodnikov.

Preberite še: Ta znana Slovenka brez zadrege v bikinkah pokazala svoje kilogramčke, ob tem pa je bila še tako pogumna ...

Prepričani smo, da bo Andrej svojo nalogo kot žirat v šovu Slovenija ima talent opravljal odlično, njegovi trije (prihodnji) kolegi pa so se že odzvali na njegov prihod. Vse je zabeležilo oko kamere, posnetek pa se je kaj kmalu pojavil na Instagramu. Ana Klašnja in Marjetka Vovk sta v trenutku, ko je v prostor prišel Andrej, družno dejali: "Tega pa res nisem pričakovala!" in za obe je bilo presenečenje več kot očitno nadvse prijetno. Ana je takoj prisrčno objela Andreja, saj se poznata že od prej.

Morda vas zanima: Saša Lendero o novi ljubezeni povedala tisto, kar se je po tiho že nekaj časa vedelo!

Lado Bizovičar pa se je na vse skupaj odzval v svojem stilu: "Sem vedel!", je navdušeno dejal in dodal: "Jaz sem Lado in me veseli. Rad bi ti samo povedal, da jaz sem tim Branko in moral se boš pošteno dokazati, da si taka sitnoba, kot je bil on." Že zdaj je očitno, da bo taka ekipa žirantov poskrbela za obilico zabave, pa tudi resno poprijela za delo. Mi komaj čakamo, da jih vidimo v akciji, kaj pa vi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slovenija ima talent (@slovenijaimatalentpoptv)

  • Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.