Lado Bizovičar sredi oddaje Slovenija ima talent ostal brez las, ostrigel ga je kar Branko Čakarmiš

30. 10. 2018
Deli
Lado Bizovičar sredi oddaje Slovenija ima talent ostal brez las, ostrigel ga je kar Branko Čakarmiš (foto: Goran Antley)
Goran Antley

V oddaji Slovenija ima talent se je zgodilo tisto, kar ni pričakoval niti sam Lado Bizovičar.

Žirant šova Slovenija ima talent Lado Bizovičar ima po novem kapo, pod katero skriva svojo novo pričesko, ki mu jo je naredil programski direktor POP TV Branko Čakarmiš. 

Ko so se žiranti šova Slovenija ima talent sproščali med enim in drugim nastopom, je do Lada pristopil Branko in ga začel masirati. Lado seveda niti malo ni slutil, kaj se mu bo zgodilo naslednji hip, ko je Branko iz žepa spretno potegnil brivnik in Ladu odstrigel velik pramen las.

Ana Klašnja in Marjetka Vovk sta bili sprva nad Brankovo potezo šokirani, nato pa sta se strinjali, da si je Lado to povsem zaslužil. Prve štiri avdicijske oddaje jo je namreč Lado pošteno zagodel Branku, ko mu je vsakič znova na svoj način okrasil avto, no zdaj pa je prišel čas, da sprejme šalo tudi na svoj račun.

Znano je, da je Lado izjemno občutljiv na svojo pričesko, zato ga verjetno Brankova poteza še toliko bolj boli, a naj ga potolažimo, da lasje hitro zrastejo in da bo vse že kaj kmalu pozabljeno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako pa našemu Ladotu kapca lepo paše! A ne? 😂😂😂😂😂 #slovenijaimatalent #ladobizovicar #omg

A post shared by Maraaya (@maraayamusic) on

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk