Opa, srčna izbranka Lada Bizovičarja pokazala svojega dragega v akciji, s tem je res presenetila!

27. 11. 2023
Deli
Opa, srčna izbranka Lada Bizovičarja pokazala svojega dragega v akciji, s tem je res presenetila! (foto: 24ur.com/posnetek zaslona)
24ur.com/posnetek zaslona

Le redko pokažeta delček svoje zasebnosti, a jasno je, da sta zelo povezana.

Lado Bizovičar in Anela Šabanagić sta znan slovenski par. Skupaj sta že vrsto let in imata dve prikupni hčerkici, ki pa ju javnosti ne izpostavljata. Anela občasno na svojem Instagram profilu pokaže kakšen prizor iz svojega vsakdana in s tem vedno navduši sledilce.

To je mama Tine Gaber, res je prava lepotica, se vam zdita kaj podobni?

Ne zgodi se pogosto, da pokaže prav svojega srčnega izbranca Lada, a tokrat je naredila izjemo - v svoji Instagram zgodbi je objavila posnetek njegovega nastopa in zapisala: "Nepozabni modni reviji se je pridružil eden in edini Lado Bizovičar."

Lado Bizovičar nastopil na modni reviji

Lado Bizovičar nastopil na modni reviji

Instagram/posnetek zaslona

Jasno je, da je nanj še kako ponosna - dodala je tudi ključnik, s katerim je to poudarila. Seveda ima za to več razlogov - Lado je človek, ki premore številne talente, ob tem pa je zelo privržen svoji prikupni družinici in ves prosti čas nameni svojim najdražjim.

Neee, težko je verjeti, da bo Petra Kerčmar stara 50 let, tole bo verjetno mnoge presenetilo in tako danes razmišlja o svojih letih

Sicer pa se Lado in Anela ne pojavljata prav pogosto skupaj na kakšnih dogodkih in očitno je tokrat šlo za izjemo. Lado ima trenutno polne roke dela - je žirant v priljubljenem šovu Slovenija ima talent, v katerem ga spremljajo številni gledalci, hkrati pa pripravlja komično-glasbeni šov, ki ga bo mogoče videti v Stožicah.

Prepričani smo, da bo s šovom požel veliko uspeha in da bodo vstopnice zanj pošle kot bi mignil. "Lado Bizovičar se bo v družbi gostov še zadnjič zameril celotni slovenski glasbeni sceni. Pred njim ni varen nihče," je med drugim zapisano na spletni strani, preko katere je mogoče kupiti vstopnice.

Ker ima malo prostega časa, bo tega zagotovo posvetil svoji družini in počitku, saj za nastope potrebuje veliko energije. Najbolj ga pa napolni družba njegove partnerke in njunih dveh malčic, ki počasi odraščata v pravi mali damici. Že pred časom je razkril, kako ga je očetovstvo spremenilo.

Za portal 24ur je na to vprašanje odgovoril: "Na bolje, mogoče na najbolje." Na vprašanje, kateri je bil najboljši nasvet glede starševstva, ki ga je dobil, pa je povedal: "Povedal bom nasvet glede starševstva, ki ga nisem dobil. In to je: pravilno število otrok je do eden."

BONUS VIDEO: Petra Kerčmar: Voditeljica, ki nas že 18 let pozdravlja v naših domovih