Lana Mahnič Jekoš: Bo dobila vse nagrade?!

Vir: Lea
30. 6. 2011

Po dolgih pripravah, ki so jih imele lepotice pred finalno prireditvijo v Studiu 1 RTV SLO, se je ta konec tedna okronala miss Slovenije 2011. Lento najlepše je dobila Lana Mahnič Jekoš.

Med 12 finalistkami, ki so se potegovale za naziv najlepše, je dolgo časa za favoritinjo veljala Tjaša Vezjak, ki je v svoji lepotni karieri prejela že precej nazivov. A tokrat je dobila lento prve spremljevalke, saj jo je za las premagala Grosupeljčanka Lana Mahnič Jekoš.

Nova miss je po besedah tesnih sodelavcev izbora punca z jasnimi vizijami, je pridna, delovna in vestna. Ima zelo dober karakter, kar pa je za dekle, ki predstavlja miss Slovenije, tudi pomembno.

‘’Dekleta so me pozitivno presenetila, saj so se zelo dobro razumela. Zadnji dan sta se čutili trema in napetost zaradi izbora, kar pa je na tovrstnih tekmovanjih povsem razumljivo,’’ je dodala Nina Rajbar, ki je z dekleti preživela kar precej časa

Misica Lana je sicer zaključila študij mednarodnega podjetništva na univerzi Greenwich v Londonu in tako se čez nekaj mesecev že vrača v svoj drugi dom, kot je povedala po prireditvi. V sredini oktobra bo namreč v Londonu na pripravah za svetovni izbor.

Težave na vidiku?

Eva Repič

Priporočamo