Lanska zmagovalka Kmetije si je kupila novega audija A6!

Lanska zmagovalka Kmetije si je kupila novega audija A6! (foto: Proplus) Proplus
4. 7. 2018

Trenutno je v teku kasting za novo sezono priljubljenega šova Kmetija, zato smo ob tej priložnosti poklicali lansko zmagovalko in povprašali, kakšni so spomini. Seveda pa na začetku nismo šli mimo denarne nagrade, ki je bila najvišja do sedaj, zato smo Mileno Žižek povprašali, če si je izpolnila željo in si kupila avto

»Kupila sem si audija A6, polovico denarja pa sem dala hčerki za študij v Avstraliji,« z nasmehom razlaga Milena, ki pravi, da se zadeve počasi normalizirajo. »Zdaj se je že malo umirilo, a še vedno pogosto pride kdo v lokal in me čudno gleda, potem pa se le opogumi in me vpraša, od kod se poznava. Veliko ljudi me prepozna in me pride pozdraviti,« pravi in pove, da zdaj normalno dela v svojem lokalu.

Milena še pove, da je z nekaterimi tekmovalci obdržala stik, nasveta za letošnje tekmovalce pa nima: »Ne vem, kako do zmage. Meni so vsi govorili, da sem imela dobro taktiko, a jaz nisem imela taktike. Po 14 dneh sem si želela domov, potem pa sem se kar prepustila toku,« pove Milena, ki ima na Kmetijo lepe spomine in bi bila z veseljem tudi letos del ekipe: »Videla sem, da bodo letos imeli več luksuza, mi smo res živeli v pomanjkanju, tako da bi šla z veseljem nazaj. Tam ne bi bila cel šov, ampak za 14 dni se z veseljem vselim,« doda Milena, ki je v novo sezono prijavila kar štiri svoje prijatelje.