Lara Goršek Kos (Kmetija): »Tetovaža me bo večno spominjala nanj!«

Lara Goršek Kos (Kmetija): »Tetovaža me bo večno spominjala nanj!« (foto: Lara Goršek Kos) Lara Goršek Kos
29. 1. 2019

Larin Arči, kot ga je sama ljubkovalno klicala, je s svojim odhodom pustil veliko praznino, na Larinem srcu pa globoko brazgotino, ki se še dolgo ne bo zacelila. V spomin nanj se je Lara odločila napraviti tatu, ki jo bo večno spominjal na njenega Arčija.

Zgovorna in simpatična svetlolaska je z veseljem spregovorila podrobneje o tem, zakaj si je dala tetovažo napraviti ter kako je vse skupaj potekalo.

tetovaža

»Res je, sedaj imam na levi roki novo tetovažo, ki je bila narejena v spomin na mojega pokojnega Arčija. Zame osebno je ta tetovaža polna čustev, spominov ter upanja v to, da enkrat ponovno najdem sorodno konjsko dušo. Želela sem nekaj trajnega, nekaj kar me bo vedno spominjalo na najine dogodivščine. Osnova je vzeta iz spleta, nato pa jo je tattoo artistka Karin Kokalj preoblikovala po moji želji in dodala podrobnosti, ki sem jih želela. Karin je odlično opravila svoje delo. Vidi se, da naju druži ljubezen do konj. S svojim znanjem je ustvarila čudovito umetnijo na moji koži, ki me bo večno spominjala na mojega Arčija, ki me ogromno naučil. Preseneča me, da me ni nič bolelo, čeprav je na tem delu koža precej nežna in tanka. Končali sva v slabih treh urah. Na začetku me je bilo sprva malo strah, da tetovaža ne bo  izgledala kot sem si zamislila, a je na koncu izpadlo celo bolje, kot sem pričakovala.«

Besedilo: Aleš-Rod // Foto: Lara Goršek Kos