Lara iz serije Skrito v raju je v kopalkah videti sanjsko in te obline mnogim ne dajo miru!

30. 4. 2024
Deli
Lara iz serije Skrito v raju je v kopalkah videti sanjsko in te obline mnogim ne dajo miru! (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Gaja Filač je v kopalkah prava krasotica, ki obrača številne glave.

Serija Skrito v raju je iz dneva v dan bolj popularna in zdi se, da si mnogi sploh več ne morejo predstavljati večerov brez nje. Zdaj pa je glavna igralka v seriji Gaja Filač razkrila tudi to, kako je potekalo snemanje in da vse le ni bilo tako zelo idilično, kot se danes morda vidi na posnetkih, saj so bili snemalni dnevni zares dolgi in kljub temu, da so bili igralci na morju, niso bili ravno na počitnicah. 

"Snemati smo pričeli pozimi, januarja, naša kulisa je bila v studiu, zajemala pa je vse od Pečnikove pisarne, Steinerjeve klinike do lepih stanovanj in drugih notranjih interierjev. Ko so nastopili topli meseci, smo se prestavili na morje," je za Njena.si povedala Gaja Filač, ki sicer ni skrivala, da je na snemanjih zelo uživala in tam preživela zares lepe dni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja Filač (@gfilac)

"Je bilo kar trdo delo. Zgodnje ure, ogromno enega teksta, ogromno ur pred kamero in po snemalnem dnevu v bungalovu, kjer smo se učili gore teksta za naslednji dan. Tako da ja, ogromno dela je šlo v to. Z vremenom smo imeli ene parkrat težave, ampak je bilo tudi to kar prijazno do nas," pa je že pred časom na tiskovni konferenci povedala igralka, ki so jo do zdaj že mnogi vzeli za svojo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja Filač (@gfilac)

Mnogi pa so bili tudi navdušeni nad njenimi opravicami, ki jih je nosila v seriji Skrito v raju, saj je imela Gaja veliko scen, kjer so se snemanja odvijala na morju, ki ga, kot kaže Gaja, obožuje tudi sicer, kar lahko vidimo tudi na njenem Instagram profilu, kjer občasno objavi kakšen utrinek iz svojega osebnega življenja. 

Pred časom je tako pokazala, kako z veseljem skoči v morje, vsakič, ko ima za kaj takšnega priložnost ali pa se ohladi v idilični Krki. Vsekakor pa so njene kopalke vedno nekaj posebnega in mnogi so nad njenimi oblinami naravnost navdušeni. Vsekakor se zdi, da je prava lepotica, ki za svojo postavo odlično skrbi in je zato vedno v vrhunski formi.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu